torstai 26. heinäkuuta 2018

Kuvalliset henkilökortit

Toimitamme kuvalliset henkilökortit toiveidenne ja tarpeidenne mukaan, myös yksittäiset kortit nopeasti ja edullisesti. Voitte tulla toimistollemme kuvattavaksi. Painamme kaikki kortit HDP- siirtokalvotekniikalla, joka takaa korkealaatuiset ja kestävät henkilökortit. Kortit saatte heti mukaan.


Kulkukortit ja henkilökortit nopeasti meiltä! Kaulassa roikkuva kulkukortti kertoo heti mistä yrityksestä ja kuka henkilö on kyseessä. Turvalliset henkilökortit. Valmistamme kuvalliset ID-kortit siirtokalvotekniikan tulostimilla 600dpi tarkkuudella turvatekijöitä unohtamatta. Yksipuoliset ja kaksipuoliset korttipidikkeet, umpinaiset korttipidikkeet, jojolliset korttipidikkeet, kongressitarvikkeet sekä muut erikoisratkaisut ja korttitarvikkeet.


Henkilökortit tarvitsevat myös tyylikkään ja käytännöllisen korttipidikkeen. Voit hakea tavallista henkilökorttia poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valitsemassasi lupapalvelupisteessä. Kansaneläkelaitoksen henkilökortit ovat vanhin suuri koneellinen tietokanta suomalaisista. Tiedot kerättiin reikäkorteille.


Kaikkiaan Kela kirjasi reikäkortistoonsa yli miljoonan suomalaisen henkilötiedot. Valmistamme henkilökortit laadukkaalla siirtokalvotekniikalla jolloin kulutuskestävyys ja ulkoasu ovat erinomaisia. Visiolink Oy valmistaa ja yksilöi kaikenlaisia muovikortteja, jäsenkortit, muoviset lahjakortit, -kanta-asiakaskortit, RFID- äly- sekä kuvalliset henkilökortit asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.


Tietokoneeseen USB:llä liitettävällä muovikorttitulostimella voit tehdä helposti ja edullisesti laadukkaat kuvalliset henkilökortit työpaikan henkilökunnalle, työmaakortit ja jäsenkortit yms. Kuvalliset henkilökortit. Henkilökorttien pidikevalikoima on kattava ja lisääntyy uusilla tuotteilla lähes viikoittain. Kela on lopettanut kuvallisten Kela-korttien myöntämisen 13.


Kaikki tuohon päivämäärään mennessä myönnetyt kuvalliset Kela-kortit ovat kuitenkin edelleen voimassa. Olemme tehneet korttien tilaamisesta helppoa. Meiltä saa myös laadukkaat, suoraan muoville tulostetut kuvalliset henkilökortit , erityisesti rakennusalan tarpeisiin.


Kestävät ja laadukkaat PVC-muovikortit yrityksille, rakennustyömaille, julkiselle sektorille, tehtaille yms. Meiltä saat lisäksi kaulanauhalliset korttipidikkeet tai muovitaskut kortillesi. Voimme ottaa korttiisi tarvittavan kuvan toimistollamme. Muovikortit kaikkiin tarpeisiin!


Valmistamme kaikki muovikortit, kuten jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, etukortit, sirukortit, rfid-kortit, kuvalliset henkilökortit ja muut muovikortit toiveidenne mukaisesti. Tilaa yrityksellesi kuvalliset käyntikortit ja henkilökortit korttipidikkeellä klipseillä tai kaulanauhalla. Käyntikorttien hinnat sopimuksen mukaan sis.


Toimitus- ja laskutuskulut lisätään loppusummaan. Rakennustyömailla pidettävä henkilökohtaisella veronumerolla varustettua kuvallista henkilökorttia. Laita sähköpostiin.


Teemme kuvalliset henkilökorit ja id-kortit yrityksille, työmaille, kulunvalvontaan jne. Saat kortin heti mukaasi. Otamme myös tarvittaessa.


SIVUN VASEMMASTA LAIDASTA LÖYDÄT KÄTEVÄSTI TUOTTEEMME JA YHTEYSTIETOMME. Valmistamme laadukkaat peltityöt peltisepän ammattitaidolla jokaiseen kohteeseen! IDcontrol tarjoaa monipuoliset kulunvalvonnan ratkaisut yrityksille ja julkishallinnon toimijoille.


IDcontrolilta saat kulku- ja henkilöportit, kulkutunnisteet (RFID ja NFC tunnisteet) ja key fobit, RFID lukijat, ovipuhelimet ja kaiken mitä kulunvalvontaan ja tunnistautumiseen tarvitset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit