perjantai 6. heinäkuuta 2018

If matkahätäpalvelu

Vaivaton tapa hankkia vakuutukset. Tutustu ja laske hinta! Vahinkoapu ja matkahätäpalvelu aina apunasi. If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on yhteensä noin miljoonaa asiakasta ja Suomessakin miltei miljoona asiakasta. Matkahätäpalvelu on avoinna h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.


Ottaessasi yhteyttä SOS:iin kerro, että sinulla on AIG:n vakuutus. Ilmoita myös nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ulkomailla ja vakuutusnumerosi. Suomenkielinen matkahätäpalvelu auttaa sinua esimerkiksi oikean hoitolaitoksen löytämisessä, ulkomaan hoitolaitosten maksusitoumusasioissa tai matkasi uudelleen järjestämisessä. Valtuuta toinen henkilö hoitamaan korvaus- tai vakuutusasioitasi. Sairaus tai tapaturma aiheuttaa huolta ja epävarmuutta ja voi pilata loman tai liikematkan.


Ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä avoinna oleva matkahätäpalvelumme tarjoaa matkailijoille kattavia palveluita, joihin kuuluvat hoitopalveluita koskeva neuvonta ja hoitoon ohjaus hätätapauksissa, joissa tarvitaan välitöntä sairaalahoitoa tai evakuointia. Jos matkustat vähintään kaksi kertaa vuodessa, on jatkuva matkavakuutus sinulle edullisempi vaihtoehto. Jatkuva matkavakuutus on myös huolettomin vaihtoehto, sillä vakuutuksesi on voimassa vuoden ympäri kaikkialla maailmassa, myös Suomessa.


Osta kätevästi verkosta! Henkilöasiakas, katso OP:n asiakaspalvelun ohjeet ja vastaukset yleisimmin kysyttyihin asioihin. Lue aiheet ja katso löytäisitkö avun.


AIG on vakuutusalan kansainvälinen edelläkävijä. Palvelusta saat ohjeita suomeksi. Soita hätäpalveluun, kun kyseessä on esimerkiksi vakava sairastuminen, onnettomuus tai kuolemantapaus.


Oletko vakuutettu urheillessasi matkoilla? Akuutin vahingon sattuessa ota yhteyttä Chubbin avustuspalveluun, matkahätäpalveluyhtiö SOS Internationaliin. SOS International on matkahätäpalveluyhtiö, joka avustaa vakuutettuja vakavissa hätätapauksissa vuorokauden ympäri. Haluamme, että pääset vahingon jälkeen jatkamaan arkeasi sujuvasti. Siksi olemme keränneet sivustollemme vahinko-ohjeita, ihmisten kielellä.


Kehitämme palvelua jatkuvasti, joten arvostamme palautettasi. Front page hero content Autoliitto - Pysy liikkeessä. Katso miksi liittyminen kannattaa.


Löydä henkilöt, yritykset, palvelut ja puhelinnumerot yhdestä hausta tai tutustu Fonectan tarjoamiin kattaviin digitaalisiin markkinointipalveluihin. Taas kerran iso kiitos hyvästä palvelusta autoliitolle ja myös Finnlinesille. Hankkikaa ihmeessä kaikki ulkomaille matkaajat ainakin, ja miksei muutkin tuo matkahätäpalvelu , Maksaa satkun verran vuodessa, ja se on osoittautunut parhaaksi investoinnikseni matkailijan autolla. Suosittelemme, että tallennat puhelinnumeron jo nyt puhelimeesi mahdollista hätätapausta varten.


Varkaudesta johtuva rahan menetys. Hotellin turvalokeroon kohdistuva varkaus. Vakuutusmäärä on 4euroa. Matkan keskeytyminen tai peruuntuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit