tiistai 24. heinäkuuta 2018

Armeijan lykkäys kesken palveluksen

Moni suorittaa armeijan ennen korkea-asteen opintojen aloittamista, ja opintojen aloittamisen lykkääminen armeijan vuoksi onkin sallittua ja perusteltua. Armeijaan voi kuitenkin mennä myös kesken opintojen. Välivuosia pidetään yliopisto-opinnoista monista eri syistä, eikä inttiin meno ole varmastikaan syistä harvinaisimpia. Yleisimmät puolustusvoimien lomakkeet on julkaistu tällä sivulla.


Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Mutta alustavasti ainakin olen päättänyt hankkia itselleni joko lykkäystä vuoden-parin verran, tai sitten täyden vapautuksen. Myöskään siviilipalvelus ei ole vaihtoehto. Ainoiksi vaihtoehdoiksi jäävät siis a) suht pitkä lykkäys ja b) vapautus. Vapautus terveydellisin perustein Yleistä.


Asevelvollisuuslain (10§) mukaan asevelvollinen vapautetaan palveluksesta rauhan aikana, jos hänellä on vaikea vamma tai sairaus, joka estää palveluksen asevelvollisena, tai jos hänen todetaan terveydentilansa vuoksi olevan kykenemätön palvelukseen niin pitkän ajan, ettei hänen kouluttamisensa myöhemminkään olisi tarkoituksenmukaista. Aseistakieltäytymiseksi luetaan myös osittaiskieltäytyminen eli totaalikieltäytyjäksi ryhtyminen kesken palveluksen. Tätä artikkelia tai sen osaa on pyydetty päivitettäväksi, koska sen sisältö on osin vanhentunut.


Lääkärinlausunnossa tulee käyttää Puolustusvoimien lomaketta. Toimita asiakirjat omaan aluetoimistoosi ennen kutsuntoja. Nämä tosin selviävät tavallisesti jo ennen palveluksen alkamista. Kesken voi joutua pois monesta syystä, tavallisimmin omaan toimintaan liittyvistä syistä: huumeidenkäyttö, vaaran aiheuttaminen itselle tai muille.


Kypsymättömille annetaan lykkäystä, kapinoitsijat ja sopeutumattomat passitetaan siviilipalvelukseen. Armeijan reservistä voi myös kieltäytyä varusmiespalveluksen jälkeen hakemalla täydennyspalvelukseen. Täydennyspalvelus kestää enintään päivää, se on tällä hetkellä viisi päivää.


Siviilipalveluksesta ei voi palveluksen alkamisen jälkeen hakea takaisin varusmiespalvelukseen. Lykkäystä voi hakea myös kesken palveluksen samoilla syillä. Jätin armeijan kesken AUKissa kk jälkeen.


Sain yksinkertaisesti tapeekseni moisesta paskasta! Ja eniten raivostuttaa nämä isänmaan fanaattiset kiihkoilijat. Tajusin siellä, että teen juuri niin kuin minusta parhaaksi tuntuu enkä anna joidenkin vähä-älyisten sisäsiittoisten junttien mielipiteiden haitata. Hakukonemarkkinoinnin avulla maksat vain kävijöistä sivuillasi. Mainoksen näyttäminen hakutuloksissa on täysin ilmaista.


Toteutamme kampanjat ammattitaidolla, jolloin saat rahoillesi eniten vastinetta. Muunlaistakin hyötyä armeijasta voi työelämän kannalta olla. Itse esimerkiksi palvelin sotilasvalokuvaajana ja hoidin myös kirjurin tehtäviä,.


A-Katsastus-konserni on johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien, kuljettajantutkintojen, ajoneuvojen vahinkotarkastusten sekä testaus-, kolarikorjaamo- ja huoltopalveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Menu armeijan lykkäys kesken palveluksen usan lipussa tähtiä Hae. Mulla oli lääkärintodistus polvista siviilistä ja koska tämä sairaus ei parane milloinkaan lääkäri ehdotti palveluksen keskeyttämistä C:n papereilla tai B luokkaan siirtämistä. Lykkäys ei tullut kyseeseen, koska sama vaiva olisi kuitenkin tallella parin vuoden päästä.


Valitsin näistä sitten B:n. Suomen suurin matkatoimisto. Matkoja ja houkuttelevia matkatarjouksia kaikkialle maailmaan. CWT hoitaa myös liikematkat ja tapahtumat yrityksellesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit