perjantai 20. heinäkuuta 2018

Löytötavarat pori

HuoJos löytötavaraa ei voida kuljettaa ilman vaaraa tai hankaluutta, riittää kun sen talteen ottamisesta ilmoittaa poliisille. Poliisi antaa vastaanottamistaan löytötavaroista löytäjälle kuitin. Löytötavarat Avoinna ma-pe kello 9-12.


Löytyneitä ajokuntoisia polkupyöriä otetaan vastaan ensisijaisesti keskiviikkoisin. Avaimista: Löytöavaimia säilytetään kolme kuukautta.

Avaimet ovat tunnistettavissa Turun poliisiaseman A-portaan päivystyksen aulassa olevassa lasivitriinissä. Poliisi ylläpitää varsin kattavasti löytötavaratoimintaa koko maassa. Helsingin kaupungin liikenteen (HKL) löytyneet matkakortit toimitetaan HSL:n palvelupisteeseen.


Puistojen risteys, Pori. Hoidamme julkista löytötavaratoimiston tehtävää valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti ja annamme löytötavaraneuvontaa. Olemme poikkeuksellisesti auki myös Pori Jazz - viikon lauantaina 20. Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä.


Varaa ajat kerralla koko perheelle.

Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Kaukoliikenteen aikataulut ja paikallisliikenteen aikataulut löytyvät omista linkeistään. Paikallisliikenteen aikatauluista vastaavat kunkin kaupungin viranomaiset (paitsi Porvoossa ja Raumalla). Festivaalin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 16. Unohtuiko jotakin bussiin?


Käsilaukku, koulureppu, rakas nalle? Toimitamme löytötavaramme alueen löytötavaratoimistoon, jossa ne ovat turvassa odottamassa omistajaansa. Pirkanmaan löytötavaratoimisto. Porin Linjojen matkakortteja.


Puuvilla Infola, 2. Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea. Osta liput verkkokaupasta alk. Hyödynnä lukuisat tarjouksemme.


Matkusta halvalla nopeasti ja luotettavasti. Tervetuloa kyytiin!

Bussimatkat - Suomi. Mitä sinä teet työmatkalla? Kun valitset työmatkalle Fölin, voit käyttää ajan vaikka lempimusiikkiisi uppoutumiseen.


Työmatkakortilla maksat Föli-matkoistasi halvimmillaan vain noin euroa kuukaudessa. Mikäli löydät keskustelupaikalta löytötavaroita, toimita ne lavan paikkavastaaville, jotka tunnistat punaisista SuomiAreena-vaatteista. Sähköpostit muodossa. Toni Österberg Korjaamopäällikkö Puh.


Petri Turpeinen Työnjohtaja Puh. Tanssikoulu tarjoaa street- ja showtanssitunteja lapsille ja nuorille. Sun Tanssistudion tunnit sopivat aloittaville ja jo hetken tanssia harrastaneille.


Lataa Helsinki Airport -mobiilisovellus ja mukanasi kulkevat reaaliaikaiset lentoaikataulut ja -ilmoitukset, lentoaseman kartta, pysäköinnin ennakkovaraus hintoineen ja paljon muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit