maanantai 30. heinäkuuta 2018

K1 viisumi

Paikallinen palveleva K-asemasi Huittisissa. Varaa oma katsastusaikasi heti! Tervetuloa paikalliselle K-asemalle. Katso kaikki asemamme. Monipuolinen palveluvalikoima.


Asiantuntijat palveluksessasi! Yli 1palvelupistettä. K: Anon uskonnollisen työn tekijän viisumia, mutta minulla ei ole hyväksyttyä työlupa-anomusta.


Olen käynyt Yhdysvalloissa aiemmin R-1-viisumilla eikä työlupa-anomusta vaadittu. Voinko anoa R-1-viisumia ilman anomusta, koska minulla on ollut R-1- viisumi aikaisemmin? Jos ulkomailla asuva, Amerikan kansalaisen ulkomaalainen kumppani tai puoliso haluaa muuttaa pysyvästi Amerikkaan, ulkomailta aloitettavia, greencardiin johtavia prosesseja on käytännössä kaksi - K-kihlattu viisumi , tai CR-puoliso- viisumi. A fiance visa or Kvisa is a visa that will allow your foreign fiance to travel to the United States so that you can get married.


Provided that your fiance marries you within days of entering the United States, your fiance would then be able to apply for a green card and permanent resident status through the adjustment of status process. Tuota I-1varten on myöhemmin, kun sen aika tulee, laitettava vielä I-129F ( K1) viisumi hakuun, mutta ensin toi I-1siis. Valitettavasti meillä ei kellään oo muuta vaihtoehtoa, kun odottaa, että isot herrat (tai pienet paperinpyörittäjät) saa asiat liikkeelle Ite ollaan tässä veneessä oltu jo yli kuukautta, mutta ei auta! Pariskunnan on saatava K1-viisumi , jonka avulla puoliso voi tulla Yhdysvaltoihin kolmen kuukauden ajaksi. K-viisumin voi saada Yhdysvaltain kansalaisen kihlattu, joka matkustaa Pohjois-Amerikkaan mennäkseen naimisiin ja jäädäkseen maahan pysyvästi avioliiton solmimisen jälkeen.


Kun puolison kone laskeutuu Amerikkaan, on pariskunnalla tasan päivää aikaa tutustua toisiinsa. Sen jälkeen hääkellojen on kilkatettava, tai puoliso joutuu palaamaan takaisin kotimaahansa. Although a K-visa is legally classified as a non-immigrant visa, it usually leads to important immigration benefits and is therefore often processed by the Immigrant Visa section of United States embassies and consulates worldwide.


K1-viisumi on tarkoitettu Yhdysvaltojen kansalaisten ulkomaalaisille kihlatuille, jotka aikovat jäädä pysyvästi maahan avioliiton solmimisen jälkeen. Ei hätää, tule käymään. Säästä ja varaa aika netissä. Hyödynnä edullisempi hinta varaamalla aika katsastukseen netissä! Use the form on the right to contact us.


You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta!


Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Every immigration case is unique. This website provides general information about the immigration process, but the information on the website cannot address every possible option or every issue that you should consider. Entinen Miss Suomi -finalisti Jasmin Lahtinen tähdittää parhaillaan Yhdysvalloissa pyörivää päivää morsiamena-tosi-tv-sarjaa.


Ohjelman ideana on, että muualta maailmasta kotoisin oleva morsian matkustaa Yhdysvaltoihin ja päivän kuluessa pariskunnan on mentävä naimisiin, jotta morsiamelle voidaan myöntää K1-viisumi. Teidän kk antaa mullekin toivoa, että kohta oltais jo voiton puolella. Koska itsellä on vielä toi kk kuluttamatta, en voi omasta kokemuksesta vastata tiedolla kysymyksiisi Kun te kuitekin menette naimisiin USA:ssa, sen jälkeen teidän on haettava sulle AOS (Adjustment of Status), jonka mukana haette sulle myös työlupaa (EAD) ja siihen samaan.


Viismuin saantiin vaikuttaa moni asia: missä olette tutustuneet, kauanko olette seurustelleet, montako kertaa olette tavanneet seurustelun aikana jne. Eli jos liittonne vaikuttaa pikaiselta ja on syytä olettaa, että se ei perutu todelliseen suhteeseen, viisumi voidaan evätä. Jos joku ei tiedä, kyseessä on siis sarja jossa seurataan amerikkalaisia jotka ovat löytäneet rakkauden tai ”rakkauden” ulkomailta. Jenkeissä on käytössä K1-viisumi , jonka turvin ulkomailta saa tuoda kumppanin Amerikkaan, mutta sitten pitääkin mennä naimisiin päivän sisällä maahantulosta tai viisumi umpeutuu. Tutustu Kela-tärppeihin!


Vilkaise lyhyet vinkkilistat ajankohtaisista Kela-asioista Elämässä. Näistä kannattaa vinkata muillekin! Viisumia varten Eiran sairaalassa voidaan kirjoittaa viisumitodistuksia muun muassa työlupaa, pitkäaikaista oleskelulupaa tai opiskelua varten.


Hakijalla tulee olla mukana passi, rokotustiedot sekä vaadittavat dokumentit, joista selviää myös tarkempi tarkastuksen sisältö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit