perjantai 20. heinäkuuta 2018

Tintå lounas

ETUSIVU MENU VIINIT LOUNAS PÖYTÄVARAUS LAHJAKORTTI IN ENGLISH PÅ SVENSKA INFO. Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu. Vuohenjuusto-mansikka pizza lounas. Logiikka ja yritys hyvä, pistaasi mansikka ja vuohenjuusto on lähtökohtaisesti toimiva kombinaatio. Tässä ollaan kuitenkin yritetty säästää kustannuksissa ja subventoitu suurimman osan vuohenjuustosta halvalla ja mauttomalla edam-tyyppisellä sub-par juustolla.


Keskellä vanhaa Turkua jokimaisemassa. Eipä parempaa paikkaa voisi kuvitella, jossa voi seurata ravintolan terassilla ohi kulkevia lajitovereita ja samalla nauttia loppukesän auringonpaisteessa lounasta. Lounas on yleensä tosi hyvä ja monipuolinen, kuitenkin säilyttäen kotiruokamaisia piirteitä. BAGEL- LOUNAS : Prosciutto Bagel. Bagel-lounaaseen sisältyy aina pieni päivän keitto tai salaatti.


Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko. Eikö suosikkiravintolasi ole mukana?


Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Kiehtova miljöö, elegantit ruoan ja juoman yhdistelmät sekä viihtyisä tunnelma – Tårgetissa vietät aina onnistuneen illan! Arkisin myös lounasbuffet! Ilmoittelemme heti, kun saamme jälleen auki!


Pizza buffetti arkisin joka tiistai - perjantai klo. Kiireaikoina tavoitat meidät puhelimella vaihtelevasti. Muista myös online-pöytävaraus! Leipomon ja ravintolan yhdistelmä Tintå on suosittu ravintola Aurajoen rannassa. Ruokalistalla on useita kekseliäitä annoksia, joissa kaikissa on jotain erikoista.


Maut ovat kansainvälisiä, sillä ruokalistalla voi olla rinnakkain esimerkiksi italialaisia ja japanilaisia annoksia. Kivi on Mamin tyyliin mutkaton, korkealaatuinen ja helposti lähestyttävä ravintola. Kitchen open Mon-sat until Lunch on weekdays – À la carte on weekdays 15. Teatteriravintola Kivi palvelee sekä Turun Kaupunginteatterin katsojia ja toivottaa muutkin asiakkaat nauttimaan ravintolan tunnelmasta.


Aurajoen paraatipaikalla, Kirjastosillan syleilyssä sijaitsee ajan saatossa elegantiksi kuoriutunut kortteliravintola E. Rouheammin koko kansan konstailematon kantapaikka, jossa tarjoillaan huolella valikoiduista raaka-aineista syntyviä herkullisia hetkiä – rehellisellä ammattitaidolla valmistettuna. Koti Turussa, Sydän Italiassa. Panini on Turun ravintolamaailman klassikko, jonka kotoisan rouhea charmi on nyt uljaaksi uudistunut. Makunystyrät hurmaamme tutulla, italialaisella otteella – käsityönä ja tunteella tehtynä. Uusi upean rento miljöö ja kyytipojaksi hyvää palvelua, niin herkkusetti on valmis haarukoitavaksi.


Joka päivä Panchon hampurilaiset. Vaihtoehtoina kasvis, valkosipuli, chili, pekoni, kana tai juusto. JättiHampurilainen 12. Rakkaudesta grillaukseen! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla.


Con Amore lounas , lounaslista, conamore lounas , lounas klo 11-1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit