maanantai 2. heinäkuuta 2018

Vaihto opiskelu koreassa

Vaihto -oppilaaksi lähtevällä tulee olla hyvä terveydentila. Allergiat, tietyt krooniset sairaudet (esim. epilepsia) ja aiempi jo hoidettu syömishäiriö eivät välttämättä ole esteenä vaihto -oppilasvuodelle. Syömishäiriöön liittyvän psykoterapian tulee olla päättynyt vähintään kolme vuotta ennen lähtöä.


Kuukaudet, jotka vietin Koreassa , olivat taatusti osa elämäni parhaista kuukausista. Värikäs yöelämä, erikoiset ruoat, syvälliset keskustelut, monista eri kulttuureista olevat uudet ystävät, erityinen jalkapalloseura ja vaihto -opiskelijan elämä itsessään muovasivat minua eniten viimeisimpien kuukausien aikana. Jokaisen vaihto -opiskelijan on hankittava opiskelijaviisumi.

Tältä sivulta löydät informaatiota Etelä-Korean viisumiprosessiin liittyen. Vaihto - opiskelu tarkoittaa lyhyempää opiskelujaksoa ulkomaisessa oppilaitoksessa. Opas ulkomailla opiskeluun.


Onko haaveissasi opiskelu ulkomailla? Kokosimme yhteen erittäin kattavan oppaan ulkomailla opiskelusta. Oppaassa on tietoa hakemisesta ja opiskeluvaihtoehdoista, mutta siihen on kerätty myös käytännön vinkkejä opiskelijaelämään ulkomailla.


EF:n kanssa vaihto - opiskelu onnistuu helposti ja vaihto -oppilas voi muokata ohjelmaa omiin toiveihinsa sopivasti. Opiskelijavaihto-ohjelmat. Väitöskirjatutkijat voivat hakea vaihto -opiskelupaikkaa ulkomaisista yliopistoista eri vaihto -ohjelmien kautta.

Bilateraali-opiskeluvaihto tapahtuu vaihtokohteessa, jonka kanssa joko Lapin AMKilla on kahdenvälinen eli ns. Liiketalouden, kansantaloustieteen tai oikeustieteen opiskelu ei ole mahdollista. Aineistoa saatiin yhdeksältä Etelä- Koreassa vaihto -opiskelijana olleelta suomalaiselta ja kahdeksalta Suomessa olleelta eteläkorealaiselta opiskelijalta. Innolla kyllä odotan että pääsen käymään Koreassa sen jälkeen kun hänellä täällä Suomessa vaihto - opiskelu loppuu.


Ruoka ainakin on mitä herkullisinta ja usein tulee käytyä näinä päivinä Helsingissä krunikassa olevassa Korealaisessa ravintolassa. Koreassa opiskelijat valitsevat yleensä 4-kurssia per lukukausi. Vaihtoon haku alkoi noin puoli vuotta ennen lähtöä. Itse päätin hakea Koreaan Sogangiin yliopistojen välisen vaihto -ohjelman kautta, koska olin opiskellut Korean kieltä jo pari vuotta ennen lähtöä ja olin hyvin kiinnostunut Korealaisesta kulttuurista. Ulkomaisilla korkeakouluilla saattaa olla omia apurahoja opiskelijoilleen.


Myös kohdemaan suurlähetystöstä kannattaa tarkistaa, tarjoaako opiskeluvaltiosi apurahaohjelmia ulkomaisille opiskelijoille. Esimerkiksi Japanissa, Saksassa, Etelä- Koreassa ja Meksikossa on tarjolla ulkomaalaisille opiskelijoille suunnattuja apurahoja. Onko useamman kuukauden vaihto sinulle liian pitkä aika, mutta haluaisit silti lähteä ulkomaille opiskelemaan?


Haluatko edistää opintojasi esimerkiksi kesäloman aikana ja saada samalla kansainvälistä kokemusta? Lyhytkurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kansainvälistymiseen lyhyemmässä ajassa. Trendikkään lasi-ihon lisäksi Etelä- Koreassa tavoittelemisen arvoisia ovat myös cloudless skin ja honey skin, jotka ovat hyvin samankaltaisia ihanneihoja kuin glass skin. Itseasiassa näitä termejä on käytetty Etelä- Koreassa vielä pidempään kuvaamassa täydellistä, tavoittelemisen arvoista ihoa.


Midterm-viikko on vihdoin viimein ohi ja opiskelu -uran hirvittävin tentti selätetty (jos ihan rehellisiä ollaan nii tentti vei ku pikajuna Turkuun, mut ompahan takanapäin!). Ilmanala täällä alkaa muistuttaa kotosuomen suloista syyssäätä ruskan ja orastavan auringonpaisteen kera, kaunista !

Meillä luonnonkosmetiikan käsite onkin hyvin vakiintunut ja vaikka luonnonkosmetiikalla ei olekaan ihan varsinaista virallista määritelmää, käsitetään sen meillä yleisesti tarkoittavan tuotemerkkejä, joiden valmistamat tuotteet ovat täysin tai ainakin lähes täysin luonnonmukaisista ainesosista valmistettuja ja mielellään myös luonnonkosmetiikaksi sertifioituja. Yliopistot ovat mielestäni viimeaikoina panostaneet myös Koreaan suuntautuviin vaihto -ohjelmiin, joten tarjontaa pitäisi olla olemassa ihan hyvin. Olen lukiolainen, haluaisin lähteä vaihto -oppilaaksi. Paras kokemus opiskellessa oli vaihto - opiskelu ulkomailla.


Itse suoritin vaihto -opiskelun Etelä- Koreassa , missä sain kansainvälistä näkökulmaa oman alan aihealueista. Ulkomailla tutkintoaan suorittavan vaihto - opiskelu. Lukematon viesti Kirjoittaja elreho Ke Marras 2. Mutta mielenkiintoinen kirjoitus, pitää tutustua lisää vielä muihin sun opiskelu Skotlannissa -teksteihin, jospa mäkin siitä vielä innostuisin, ehkä.


Ja alussa sanoit, että opiskelu ulkomailla on ollut sun paras päätös. Niin munkin, näin niin kuin vaihto -opiskelun muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit