maanantai 16. heinäkuuta 2018

Eevsku treeniohjelma

HANDSTAND BY EEVSKU. Lue lisää Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi CrossFit tai voimistelulajien urheilijoille oheistreeneiksi. Mä olen Eveliina Tistelgren, somessa mut tunnetaan nimellä Eevsku.


Onneksi kuitenkin osallistuin, sillä treenit tehtiin tekniikka edellä ja pystyin pitämään ne palauttavana. Lisäksi oli kiva nähdä taas Eevsku Training -porukkaa ja inspiroitua samanhenkisistä ihmisistä #128578; Päivä alkoi Ambassador-tapaamisella, missä kävimme Eevskun kanssa läpi tulevia tapahtumia ja keskustelimme somesta ylipäänsä. On ollut mielenkiintoista pyrkiä suunnittelemaan oikeasti kokonaisvaltaisesti toimiva ohjelma näin monella osa-alueella. Paljon on muun muassa pitänyt liikkeitä miettiä ja lepo-treenijaksoja ajoittaa. OSTA LAHJAKSI LAHJAKORTTI SUOSITTUUN NAISTEN KUNTOSALIVALMENNUKSEEN!


My fitness routine from the Nordic Pro -competition in Lahti, Finlan 5. Next comp Elite Pro World Championships! I won the routine round and placed 2. Olet kyllä niin ihana kun jaksat neuvoa ja ne treenivideot ovat ihan parasta! Kiitos kovasti ja laita taas omaa ruokapäiväkirjaasi joskus#128522; sitä aina odottelen #128522; aurinkoista syksyä sinulle! Nykypäivänä unettomuus ja unihäiriöt ovat hyvin yleinen vaiva, ja tähän sanotaan yhtenä syynä olevan yhteiskunnan muuttuminen. Yhteiskunta edellyttää tehokkuutta, vaatimukset ovat kasvaneet, kiire on jatkuva, koko ajan vaaditaan enemmän ja enemmän aivotyöskentelyä, mutta koko ajan on vähemmän aikaa nukkumiseen.


FitNetin kantava voima ja päävalmentaja on fitness –urheilun ja ravintotieteen ammattilainen Linda Manuella, jolla on vuosien kokemus tuloksellisesta valmennustyöstä liikunnan parissa. Nykyään lähes kaikki tietävät, että proteiinia tarvitaan lihaskasvuun ja monia tuotteitakin mainostetaan proteiinipitoisuutensa vuoksi, jotta saataisiin urheilusta ja terveellisistä elämäntavoista huolta pitävien huomio kiinnitettyä! Eikä turhaan, sillä proteiinia todellakin tarvitsemme mm. Ei kuitenkaan liikaa ja itse haluan. Urheilijan ensiapulaukku Lajit - LAHDEN KORTTELILIIGA RY.


Jakso Villasukkatreeni - Jakso Villasukkatreeni. TRX-treeni sopii kaikille miehille! Jokainen liike tehdään oman tason ja kunnon mukaan. Tilaa ilmainen treeniohjelma tästä!


Lähettänyt Karo klo 10:08. Lisäksi mukana oli myös Eevskun tekemä Summer Hiit - treeniohjelma sekä haasteena tehdä treeni kertaa kahden viikon aikana ja raportoida tulokset kuvilla Instagramin puolelle - katsotaan tartunko haasteeseen mukaan! Treeni itsessään vaikuttaa todella simppeliltä, mutta tehokkaalta. Uusi treeniohjelma on aika tykki. Lepoviikko ei syönyt tällä kertaa voimatasoja.


Jalkatreenejä hieman jännäsin, mutta niissäkin voimat säilyivät ennallaan. Hyvä niin, sillä silloin lepo on tehnyt tehtävänsä ja kroppa palautunut hyvin. En vaan sit päässy tekemään täyttä treeniviikkoa, kiitos tän pirun flunssan.


En ole aikapäiviin treenannut salilla erikseen pakaroita muutamaa hassua kertaa lukuunottamatta. Aamulla ajattelin mennä vasta myöhemmin iltapäivällä tekemään treenin, koska töitä on vasta klo 16. Sähköpostiin oli kuitenkin tullut uusi treeniohjelma ja se vaikuttaa kyllä niin kivalta ja pahalta (lihaksissa tuntuu jo pelkkä ajatuskin ;)) , et pakkohan tässä on lähteä kohti salia samantien, en malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit