tiistai 24. heinäkuuta 2018

Itsetehty lahjakortti

Itsetehty lahjakortti

Osta lahjakortti Boozt. Yli 6Merkkiä Valikoimassa. Tämä helppokäyttöinen koko sivun malli auttaa sinua luomaan mukautetun lahjakortin. Tässä ratkaisu sinulle, joka inhoat kauppojen ruuhkia, vastustat materiaa tai olet vailla hyviä lahjaideoita. Valitse suosikkisi tai käytä vaikka kaikki.


Anna maalattujen kontaktimuovien kuivua (n.min) ja irrota maalattu muoviosio ja aseta lahjakortin tekstin päälle. Koristele korttipohjat kuvioteipein. Lahjakortti on heti valmis raaputettavaksi. Nämä jäivät odottelemaan kuitenkin vielä ystävänpäivää! Itsetehty lahjakortti ilahduttaa varmasti.


Jokin aika sitten ystävälläni oli syntymäpäivä ja olin päätynyt yhteiseen aikaan lahjakortin muodossa. Mietin hetken, että kirjoitanko ihan vaan tavalliseen korttiin tekstin, mutta sitten muistin, että siskoni toi minulle jokin aika sitten tuliaisia Helsingistä. Haluaisin antaa osana lahjaa poikaystävälle itsetehdyn lahjakortin, jossa lupaisin hänelle jotain.


Oisko teillä hyviä ehdotuksia:) Ja ikää meillä molemmilla on 19v. Ja taustatiedoks vielä, että ollaan seurusteltu noin vuotta. Tämä lahja on personoitu ja hyödyllinen. Valmista lahjakortti , jolla äiti saa valitsemasi palvelun. Heittäydy luovaksi miettiessäsi vaihtoehtoja palvelulle ja hyödynnä erikoisosaamistasi.


Mikäli sinusta löytyy harrastelijakokin vikaa, voisi sopiva palvelu lahjakorttiin olla itsetehty illallinen äidille sopivana ajankohtana. Tätä itseasiassa itsekin mietin tällä hetkellä ja mieleen tuli muutama lisävinkki! Elokuva, joko teatterissa tai kotosohvalla ja tarjoat tietenkin mahd.


Toinen esikoisen saama lahja oli itse tehty lahjakortti. Sillä lapsi sai lunastaa itselleen leffaillan kaverinsa kanssa. Lopulta kävi niin, että lahjakortin myötä tullut leffailtalahja laajeni ja lapsi jäi leffan jälkeen vielä kaverille yökylään.


En tiedä, olisiko tätä kaikkea tullut järjestettyä, jos ei olisi ollut lahjakorttia. Paras lahja, jonka voit antaa, on tietenkin itse tehty. Kuka tahansa arvostaa lahjaa, johon on käytetty aikaa. Ajatus on siis tärkein.


Anna sitä rakkaimmallesi ja vietä vaikka kokonainen päivä hänen kanssaan. Kaikki tykkäävät hyvästä ruoasta, joten itse tehty ruokalahja on varma valinta. Itse tehty herkku toimii aina. Valmiin herkun sijasta voit myös antaa jonkun ruoan tai leivonnaisen raaka-aineet nätisti pakattuina ja valmistusohjeen.


Sähköinen lahjakortti on nopea ja ekologinen ratkaisu. Tarvitsetko lahjan heti? Tekstiviesti- ja sähköpostilahjakortti toimitetaan kellonympäri vuoden jokaisena päivänä. Mukaan saa lisäksi lyhyen tervehdysviestin, jolla ilahduttaa vastaanottajan. Verkkokaupassa on uudistunut lahjakortti ! Saat sähköisen lahjakortin heti sähköpostiisi.


Itsetehty lahjakortti

Voit valita lahjakortin arvon itse. Valittavat lahjakortin arvot ovat euroa, euroa ja 1euroa. Lue lisää tuotteelta. Lahjoita yhteistä aikaa: 1. Anna lahjaksi lupaus treffien tarjoamisesta suosikkikahvilassanne. Järjestä lautapeli-ilta ruokineen ja juomineen.


Olisiko ideoita, mitä itsetehtyyn lahjakorttiin voisi laittaa tai vuotiaalle tytöille? Esm, lahjakortti jätskille, yms. Perinteiset sukat, lapaset, pipot on jo kudottu.


Itsetehty lahjakortti

Joulukalenteri tehty kerran. Mietin semmosta valokuva-albumia niinku timelinenä meidän alkuajoista nykyhetkeen. Meistä on tosi vähän kuvia ihan semmosessa tulostetussa muodossa. Työntekijä perhevapaalla.


Kun työnantaja maksaa työntekijänsä äitiys-, isyys- tai vanhempainrahakauden ajalta palkkaa, Kela voi maksaa vanhempainpäivärahat työnantajalle. On joskus kiva juoda ne päiväkahvit muualla kuin kotona ja pieni herkutteluhetki arjen keskellä on aika virkistävää. Normaalit ravintolahinnat, Katso vinkit ja voita 500€ lahjakortti Power-myymälään!


Nimimerkki ravintola pöllöwaari aukioloajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit