torstai 26. heinäkuuta 2018

Matkalasku pohja

Matkalasku pohja

Saat meiltä molemmat! Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, lähetämme sinulle linkin josta voit ladata pohjan ja sen jälkeen avata sen Excelissä. Avattuasi pohjan voit täyttää matkasi tiedot siihen, jonka jälkeen pohja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat.


Mitä matkalasku tarkoittaa? Tälle sivulle on koottu kaikki tarvittava tieto, jotta matkalaskun tekeminen ja verottomien korvausten saaminen onnistuisi mahdollisimman helposti. Olet ollut työmatkalla ja nyt olisi aika täyttää matkalasku. Mutta mitä ihmettä osapäiväraha, kokopäiväraha ja kilometrikorvaukset tarkoittavat?


Tai kuinka matkalaskulomake on täytettävä, jotta työnantaja ja verottaja hyväksyvät sen? Taulukkoon on syötetty valmiit kaavat sekä päivärahojen suuruudet, jotka laskevat automaattisesti päivärahasi yhteen. Toimintaperiaate on yksinkertainen: lomakkeelle syötetään työmatkan tiedot, kuten lähtö- ja paluuaika, ilmaisten aterioiden määrä, matkakohde ja kulkuneuvon rekisteritunnus.


Jokaisen yrittäjän on pakko hoitaa laskutus jollain tavalla. Voit luoda ilmaisia laskuja verkossa käyttämällä netin laskupohja -palveluita. Tulostettava, käsin. Työmatkasta on tehtävä matkalasku.


Työntekijän on tehtävä työmatkasta matkalasku. Kun teet matkalaskun, liitä mukaan matkaan liittyvät maksukuitit. Mukana on Excel- pohja jota voit käyttää työmatkojesi kirjaamiseen. Työpaikan ja kodin väliset matkat eivät oikeuta päivärahojen kirjaamiseen vaan ne käsitellään normaalisti henkilökohtaisella veroilmoituksella. Hirviryhmään uusi maalitykki Lue lisää 5. Lomakkeet täytetään sähköisesti ja toimitetaan sähköpostitse.


Käyttäjä näkee helposti mihin soluihin hän voi tehdä muutoksia (vihreät), muut solut on lukittu ettei laskukaavoja vahingossa tuhota. Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen. MATKALASKU RHY Toimi Pankkitilin numero Maksaja Aika Alkoi Päätt. Automatisoi matka- ja kululaskujen käsittely syötöstä maksatukseen. Ohjelmistomme avulla käsittelet matkalaskusi tehokkaammin kuin ilman järjestelmää.


Eebu Laskupohja on ilmainen palvelu jolla voit tehdä ja tulostaa laskuja helposti. Rekisteröitymällä saat vaivattomasti käyttöösi myös muut nykyaikaisen laskutusohjelman toiminnot. Pohja on PDF-muotoinen ja siinä on täytettävät lomakekentät, joten voit joko täyttää sen valmiiksi tietokoneella tai tulostaa sen ja täyttää vasta sitten.


Jotta voit täyttää lomakkeen, sinun tulee todennäköisesti ladata ja tallentaa PDF-tiedosto aluksi tietokoneellesi ja avata se tämän jälkeen PDF-katseluohjelmalla, joka tukee lomakekenttien täyttämistä. Matkan tarkoitus pp. Yli kk vanhoja matkalaskuja ei matkasäännön mukaan makseta. Suomen Voimisteluliitto.


Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeisiin liittyen, ota yhteyttä Farmasialiiton jäsenpalveluun. Huomioithan, että pystyt tekemään alennetun jäsenmaksun sekä jäsentietojen muuttamisen myös verkossa Morttelin kautta. Ohjelmat ja verkkosovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi.


Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit