torstai 19. heinäkuuta 2018

Word asiakirjamallin luominen

Jos haluat muuttaa sitä, mihin Word tallentaa mallit automaattisesti, valitse Word -valikossa Asetuksetja valitse sitten Omat asetukset-kohdassa tiedosto sijainnit. Valitse Oletuskansiot-kohdan luettelosta Käyttäjän mallit ja valitse sitten Muokkaa. Huomautus: Jos sisältöohjausobjekteja ei ole käytettävissä, olet ehkä avannut Wordin aiemmassa versiossa luodun asiakirjan tai mallin. Asiakirjamallin luominen. Tällöin ensimmäinen asiakirja voi toimia tulevien asiakirjojen pohjana.


Oman asiakirjamallin käyttäminen. Valitse Backstage-näkymästä Henkilökohtainen-vaihtoehto. Sähköisesti täytettävä tai tulostettava lomake Wordilla. Näin varsinaista asiakirjaa luodessasi, sinun tarvitsee enää lisätä malliin muuttuvat tiedot. Kun tallennat työsi ohjeen mukaisesti Word -mallipohjaksi, voit jatkossa aloittaa uuden työn ja valita malliksi tämän itse tekemäsi kirjepohjamallin.


Sisällys-malli on ylläolevassa kuvassa tallennettu Word -malli) klikkaamalla sitä. Markus Aalto, OAMK,. Tarkastellaan asiakirjamallin tietokenttiä hieman tarkemmin.


Tavoitteet ja sisältö Tavoite Taito luoda ja käyttää asiakirjamalleja sekä hyödyntää suomalaista asiakirjastandardia. Teos antaa lukijalleen kokonaiskuvan Wordin perustoiminnoista ja perehdyttää ohjelman edistyneisiin ominaisuuksiin. Käsiteltyjä aiheita ovat mm.


OneDriveen, oman asiakirjamallin luominen , tekstin. Valitaan asiakirja, jonka muotoiluja halutaan käyttää. Tämä kirja antaa lukijalleen kokonaiskuvan Wordin perustoiminnoista ja perehdyttää ohjelman edistyneisiin ominaisuuksiin. Word taso – jakelu ja tarrat Word taso – lomake Adobe Acrobat – PDF-asiakirja. Kirjoittaja: Terttu Huuhka Tuotemuoto: e. Taulukon luominen.


Jos asiakirjamallin asetukset tuodaan jo olemassa olevaan dokumenttiin, sivuasetukset on määritettävä käsin. Ensimmäisenä tehtävänä on kenttänimien määrittäminen. Ikkunan oikeassa reunassa on valmiita kenttänimiä, jotka kannattaa poistaa, jos niistä ei löydy tarvittavia kentän nmiä. Mallit näkyvät valintaikkunassa Mallit. Tiedoston tarkenne on.


Ansioluettelo eli CV. Se kertoo rekrytoijalle nopeasti kaiken oleellisen työnhakuun liittyvän tiedon. Kirja antaa Sinun päättää itse etenemistahdistasi.


Näkyviin avautuneen ikkunan oikeasta alareunassa olevasta Create New -kohdasta valitaan luotavaksi dokumentiksi Template. Koulutuksessa käydään läpi Wordin edistyneempiä toimintoja. Uuden tyylin luominen ,. Osalle käyttäjistä Word -tekstinkäsittelyohjelman perustoiminnallisuudet riittävät hyvin.


Tämä koulutus on suunnattu sinulle, joka tarvitset enemmän tietoa. Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää laajemmin pitkän asiakirjan kirjoittamisessa tarvittavia työkaluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit