maanantai 16. heinäkuuta 2018

Tarjouspyyntömalli remontti

Tarjouspyyntömalli remontti

Ostopalvelulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Pikkuvessan kaakeloinnin uusiminen tai asunnon parkettien hionta on pieni remontti. Suullinen tarjous remonttifirmalta saattaa riittää muutaman sadan euron remonteissa, mutta sopimus työn tekemisestä kannattaa niissäkin tehdä kirjallisesti.


Remontti -ilmoituksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tarjouspyyntö ( remontti ). Löydät helposti tekijän remontillesi. Kilpailuta remontti ja säästä rahaa sekä aikaasi. Riippumatta siitä lähetätkö hinta-arvion vai tarjouksen tärkeintä on olla hyvä pohja käytössä. Nämä tulisi aina lähettää kirjallisena ja siten, ettei niitä voi jälkikäteen muuttaa.


Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Lopulta remontti on koko kiinteistön osalta valmis ja vastaanottotarkastus on tehty. Aikataulussa pysyttiin, eikä asukkailta tullut juurikaan negatiivista palautetta. Vuorovaikutteisen viestinnän ansiosta myös asukkaiden toiveet ja tarpeet näkyivät lopputuloksessa.


Urakkamaailman kautta kulkee vuositasolla remontteja kymmenien miljoonien arvosta. Isännöinnin tehtävät on määritelty asunto-osakeyhtiölaissa, mutta käytännön työnkuva on monelle hämärä. Tämä on yksi syy, jonka takia Isännöintiliitto laati lakimäärisen isännöinnin tulkinnan.


Huhkimme uudstuksen eteen paljon ja mieluusti kuulisimme myös sinun mielipiteesi kuinka hyvin onnistuimme. Remontin vaiheet ja tilanne: Tästä saat tietoa mitä vaiheita remontissa on ja mitä tällä hetkellä on työn alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit