torstai 18. lokakuuta 2018

Ajokortti vaiheet

Syventävä vaiheen opetus annetaan autokoulussa. Opetukseen pääsee kun lyhytaikainen ajokortti on ollut voimassa kolme kuukautta ja harjoitteluvaiheen opinnot on suoritettu. Opetukseen on osallistuttava lyhytaikaisen ajokortin voimassa ollessa eli kahden vuoden kuluessa lyhytaikaisen ajokortin saannista. Henkilöautokortti (B- ajokortti ) Tutustu koulutuksen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittaudu kurssille joko puhelimitse tai nettisivujen kautta.


Ajokortti vaiheet

Katso kalenteristamme seuraava alkava kurssi (EAS-tunnit). Ajokorttia varten tarvitaan ajokorttilupa. Alla olevalla lomakkeella voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia liityen ajokortti -info sivustoon sen beta-vaiheen aikana. CAP-Autokoulussa suoritat mopo-, prätkä- ja henkilöautokortit nopeasti ja edullisesti. Ystävällinen, iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja tukee sinua ajokortin hankinnassa.


Ensimmäinen ajokortti -palvelu. Palvelun käyttäminen on mahdollista, jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia Suomessa tai ulkomailla ja täytät palvelun käytön edellytykset. Siirry asiointipalveluun. B- ajokortti on varmasti yleisin ajokorttityyppi, sillä se oikeuttaa henkilöauton ajamiseen.


Kun ihmiset puhuvat ajokortista, he yleensä tarkoittavat B-korttia. Nykyään B-korttiin tähtäävä kuljettajaopetus on kolmivaiheinen, ja se muodostuu perusvaiheesta, harjoitteluvaiheesta ja syventävästä vaiheesta (entinen “kakkosvaihe”). Terveydentilan valvonta.


Suomessa vakinaisesti asuvan kuorma- tai linja-auton ajo-oikeuden haltijan tulee esittää poliisille lääkärinlausunto ajokyvyn säilymisestä määräajoin, jos ajokortti on myönnetty ennen 19. Tätä ennen autoilun harrastajat olivat hankkineet ajolupia vapaaehtoisesti. Tilaa uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen, rikkoutuneen tai anastetun ajokortin tilalle. Voit tilata uuden ajokortin myös, jos poliisi on muuttanut ajo-oikeustietojasi, henkilötietosi ovat muuttuneet tai haluat vaihtaa vanhanmallisen ajokorttisi luottokortin kokoiseksi EU-ajokortiksi. Opetusluvan myöntää Trafi ja toimittaa opettajalle lupapäätöksen viimeistään kolmen viikon kuluessa.


Opetuslupa B-luokan ajokortin suorittamista varten myönnetään enintään vuodeksi ja aikaisintaan vuotta ennen kuin opetettava täyttää vuotta. Olemme johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien ja kuljettajantutkintojen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Nykyisen syventävänä vaiheen liukkaanajon ja pimeänajon korvaa jatkossa riskintunnistamiskoulutus.


Riskintunnistamiskoulutusta on saman verran kuin syventävää vaihetta nyt. Jopa saman kaupungin sisällä hintaero voi olla satoja. Suomen alueelta, mikä auttaa sinua löytämään halvimman tavan hankkia ajokortti. Ikäkausitarkastukset, kun ajokortti on myönnetty ennen 19.


Ajokortti vaiheet

Tämän jälkeen ajokortti täytyy uusia. Alle vuotiailla ei henkilöauton (ryhmä 1) ajokorttia uusittaessa tarvitse olla lääkärintodistusta. Ryhmä ajolupaa eli ns. Harjoittele Autokoulun Teoriakokeeseen. B-kortin ja mopokortin teoriakoeharojitukset.


Kokeile myös interaktiivisia videotehtäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit