maanantai 8. lokakuuta 2018

Sisäampumarata oulu

Varaa Hotelli Oulussa. Parhaan hinnan takuu! Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.


Seurallamme on käytössä Raksilan sisäampumarata missä on mahdollista harrastaa ilma-aseilla sekä 22cal aseilla. Ulkoradat sijaitsevat Hiukkavaarassa. Tällä hetkellä käytettävissä ovat asfalttirata, karting-rata sekä motocross-rata. Tältä sivustolta löydät lisätietoa palveluistamme ja radoistamme, kalenterin, kuvia, yhteystiedot sekä uutisia alueemme tapahtumisista ja toiminnasta. Ilma-aseradalle voi aukioloaikoina tulla kuka tahansa ampumaan ja tutustumaan ampumaurheiluun sekä seuran toimintaan.


Oulu Riistatalouteen tämä heijastuu monipuolisena lajistona hylkeistä suurpetoihin. Lajiston aiheuttamat vahingot ovat merkittäviä, joten eri poikkeusluvat työllistävät alueen riistahallintoa ympäri vuoden. Cookies are used for measurement, optimization and to make your website browsing experience as smooth as possible.


Oulun Metsästys- ja Ampumaseura, OMAS. Haulikkoradan kauden avaus English Sporting 80k kilpailu sunnuntaina 3. Osallistumismaksu 25€. Jos kaikki toimii niin voidaan saada 100v juhlavuoden kunniaksi jopa enemmän kiekkoja, mutta tuo kiekkoa pystytään lupaamaan. Ikämiesten ja -naisten 300m SM -kilpailu 10.


Armoria Training Centre on kansainvälinen monipuolinen ase- ja turvallisuusalan valmennuskeskus sekä sisäampumarata Keski-Suomessa. Ammunta ATC järjestää tiloissaan monipuolista ase- ja turvallisuusalan koulutusta ja luentoja. Sinun tulee varata elämys palveluntarjoajalta, jonka yhteystiedot on merkitty kuhunkin lahjakorttiin.


Avoin lahjakortti ei käy maksuvälineenä elämyksessä, eli sillä ei voi suoraan maksaa paikan päällä, vaan avoin lahjakortti täytyy aina vaihtaa tiettyyn elämykseen ensin verkkosivuilla. Marika Salmi on naisten trapissa kärjessä, kun haulikkolajien kansainvälinen Kypros GP alkoi tiistaina. Hän rikkoi ensimmäisenä päivänä kiekkoa. Joku urheilija voi välillä tehdä oheisharjoittelua Ouluhallissa tms.


Haetko hakusanalla Ampumarata lähellänne? Cylexin hauissa puhelinnumerot, yhteystiedot, aukioloajat, arvioinnit ja erikoistarjoukset. Kansainvälisten talviurheilukisojen isäntä on maamme suosituimpia matkakohteita.


Lapin sodan ruhjoma kaupunki ei arkkitehtuurillaan loista, mutta mm. Ruka, Oulangan kansallispuisto ja vireä Kuusamotalo houkuttelevat Kuusamoon miljoonia turisteja joka vuosi. Vaihtoehto 1: Osuvaa viihdettä Oulujoen rannalla?


Kauniilla paikalla Oulujoen rannalla sijaitseva ihastuttava ja perinnehenkeä pursuava Maikkulan Kartano monipuolisine juhlatiloineen tarjoaa erinomaiset puitteet häiden ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Vuxen läroanstalter Aikuisoppilaitokset Adult education. Ampumapaketit on tarkoitettu kaikille kiinnostuneilla ikävuodesta alkaen.


Aiempaa kokemusta tai aselupaa ei tarvita, sillä teitä opastaa ohjaaja, joka opettaa paikan päällä tarvittavat turvallisuutta ja aseenkäsittelyä koskevat periaatteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit