tiistai 2. lokakuuta 2018

Markkinointikirje malli

Perinteinen markkinointikirje on yksi vanhimmista suoramarkkinoinnin muodoista. Jokainen meistäkin on saanut mainospostia, joskus ne luetaan ja joskus ne heitetään suoraan paperinkeräykseen. Usein roskakori kutsuu, jos kirje on liian pitkä, tai siinä on niin paljon värejä, että maalikaupan värikarttakin kalpenee sen rinnalla. Toinen vähintään yhtä menestynyt tapaus on American Expressin ”Quite Frankly, the American Express card is not for everyone. Se on loistava malliesimerkki.


Miten laatia hyvä markkinointikirje ? Ne ovat: askeleen malli kuinka laatia hyvä markkinointikirje. Lupaa tärkein hyötysi otsikossa tai ensimmäisessä kappaleessa. Hyvä myynti- ja markkinointikirje noudattaa käytännössä koettuja sääntöjä.


Kirjeen on herätettävä lukijan huomio, sisällettävä asiaa ja toimintaohjeet. Tekstin ja Ekokompassi-logon voi kopioida omaan kirjepohjaan. Markkinointikirje Huom! Esimerkkejä hakemuskirjeistä. Tältä sivulta löydät esimerkkejä erityyppisistä työhakemuksista ja saatekirjeistä.


Monsterista saat tukea työpaikan etsimiseen sekä kaikkiin työelämän käänteisiin. Vapaamuotoinen työhakemus on markkinointikirje työnantajalle jossa kerrot mitä voit tarjota yritykselle. Sen ei tarvitse noudattaa mitään virallista kaavaa vaan se on enemmän kirjeen tapainen. Voit tehdä vapaamuotoisesta työhakemuksesta myös persoonallisemman jotta jäät paremmin työnantajan mieleen. Malli on yksinkertainen ja selkeä, ja voit helposti muokata pohjaa omien tietojesi pohjalta.


Malli sisältää kevyet täyttöohjeet ja esimerkkimuotoilut. Pyri erottautumaan eduksesi. Alta löydät vinkkejä työhakemuksen ja CV:n tekemiseen. Kiinnitä työnantajan huomio ensisijaisesti osaamiseesi Työhakemuksessasi kerrot, miten täytät työtehtävän. CV- malli CV (Curriculum Vitae) eli ansioluettelo on työhakemuksen liitteeksi lisättävä katsaus työnhakijan työkokemukseen, koulutukseen ja muihin taitoihin.


Hyvä CV tuo esille työnhakijan pätevyyden haettavaan työpaikkaan jo ensimmäisellä silmäyksellä. Teksti on vain malli , jota voi vapaasti muotoilla. Sivusto voi olla kuinka hieno ja tyylikäs tahansa, mutta ilman oikein valittuja sanoja käytätte vain murto-osan sivustonne todellisesta myyntipotentiaalista.


Avoin työhakemus = markkinointikirje Avointa työhakemusta käytetään silloin, kun työnantajaa lähestytään oma-aloitteisesti. Pohjana voi olla työhakemuksen malli. Jos olet epävarma hakemuksen kieliasusta, käytä asiatyyliä. Lähestyessä tuttua ihmistä on helppo asettaa sanansa. Tunnet ja tiedät, minkälainen persoona hänellä on ja minkälainen juttu uppoaa hänen tajuntaansa.


Hakemuskirjeessä on otettava lukijan näkökulma huomioon. Hakemus on työnhakijan esittelykirje, siis markkinointikirje. Tärkeimmät ja vakuuttavimmat asiat kerrotaan ensin niin kirjeen rakenteen näkökulmasta kuin yksittäisen tekstikappaleenkin näkökulmasta tarkasteltuna. Kyse on siitä, onko asiakas kiinnostunut saamaan vastaavaa itselleen.


Itse asiassa se on ehkä jopa vieläkin kannattavampi kuin WSJ:n tapaus, koska Amexin. Tällainen on hyvä markkinointikirje. Johnsonin boksi markkinointikirjeessä. Kirje oli McCann Helsingin käsialaa. CV- malli Katso tästä Monsterin sivuilla julkaistut UUSIMMAT TYÖPAIKAT.


Varmista että työnantaja voi löytää myös sinut, TALLENNA CV Monsteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit