perjantai 5. lokakuuta 2018

Maksuton viisumi australiaan

Hanki Australian viisumi verkossa. Aloita viisumihakemuksesi nyt. Australiaan matkustaessa on hyvä huomioida ennakkoon maan viisumisäännökset. Sinne päästäkseen pitää hankkia itselleen viisumi , jo ennen maahan saapumista.


Turismiin tarkoitettu ETA – Turisteille suunnattu ETA-matkustuslupa sallii ainoastaan lomailuun keskittyvän matkailun. Suomi-Australia -yhdistysten Liittoon tulee paljon kyselyitä viisumeista. Tavanomaiselle lomamatkalle riittää eVisitor- viisumi (subclass 651). Kyseisen viisumin saa netin kautta ilmaiseksi. Monet tahot välittävät ao.


Australian sähköisen viisumin hakeminen vaatii muutaman vaiheen ja saat vastauksen päivän sisällä useimmissa tapauksissa. Visitor -viisumilla voi oleskella Australiassa korkeintaan päivää. Stressasimme tästä ehkä hieman turhaan, sillä viisumi on maksuton , helppo hakea ja se näköjään hyväksytään erittäin nopeaa. Working holiday - viisumi Australiaan. Vietä välivuosi Australiassa.


Poimi hedelmiä tai värväydy baariin. Hoidamme viisumin puolestasi. Tarvitsemme voimassa olevasta passista valokopion (kuvasivu) viimeistään päivää ennen matkaa.


Lähetämme matkavahvistuksen mukana palautuskuoren ja osoitteen. Huomioithan, että passin on oltava voimassa kuukautta matkan jälkeen. Tilaamme viisumin puolestanne.


Passin on oltava voimassa kuukautta matkan jälkeen. Ja muuten tuo Aussi- viisumi on maksuton kun sen anoo suoraan maan immigrationin sivujen kautta. Riittääkö maksuton evisitors-viis.


Tuntuu uskomattomalta, että yhden matkan aikana on mahdollista nähdä ja kokea näin paljon: koalat trooppisessa sademetsässä, Iso valliriutta, Uluru (Ayers Rock), Yarra Valleyn viinialue ja Sydney, Uuden-Seelannin maorikulttuuri, kaupungit ja vuonot. Yhteistyökumppanimme toimisto Aucklandissa tuottaa palvelupaketin. Samalla työnantajalla saat työskennellä enintään kuukauden ajan.


Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1. Yksin matkustavan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen huoneesta. Ilmoita tiedot netissä Minun matkani -sivulla viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen lähtöä. Muista myös tarkistaa passisi voimassaoloaika ja hankkia ennakkoon Australian maksuton e-Visitor- viisumi , lisätietoja nettisivujemme Hyvä tietää, Passi ja viisumi -osiossa. Finnair Holidays matkustus-asiakirjatAlta löydät tarkempaa tietoa kuhunkin maahan tarvittavista matkustusasiakirjoista – kuten oikeanlaisesta henkilöllisyystodistuksesta ja viisumeista – sekä muista mahdollisista maahantulomuodollisuuksiin liittyvistä vaatimuksista.


EU-maiden sisällä matkustaneille viisumi ei ole välttämättä tuttu asia, mutta siihen kannattaa tutustua ennen matkan varaamista. Toisin sanoen, viisumi on väliaikainen oleskelulupa. Se on voimassa tasan vuoden. Näiden kuukauden aikana matkailija saa viettää Australiassa yhtäjaksoisesti enintään kolme kuukautta.


Muista tarkistaa ennen viisumiprosessin aloittamista, että passisi on voimassa. Thaimaan- viisumi maksuton. Sisältö jatkuu mainoksen alla.


Eliza does Oz: Matkasuunnitelmia: viikkoa aikuisten perhematkailua Australiassa Lue blogi. Viisumi anotaan netin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit