tiistai 30. lokakuuta 2018

Eezy conttori

Eezy conttori

Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi. Rekisteröinti on ilmaista! Register now and take your time to familiarise yourself with the service. Mon-Thu 9am–5pm and Fri 9am–4pm. Coworking-tilamme vessat kaipaavat seinilleen luovaa iloittelua!


Toivomme että teos on huomiota herättävä, tilaan sopiva ja nostaa arkisen vessatoimituksen aivan uudelle tasolle. Emme kuitenkaan halua rajata luovuuttasi liikaa. Teokselle voi halutessaan käyttää koko vessan maalatun seinä- ja kattopinta-alan tai osia siitä. Tiloja voi varata työkäyttöön kuka tahansa, mutta Eezyn rekisteröityneenä käyttäjänä saat vuokrattua tilat huomattavasti edullisemmin.


Tervetuloa tutustumaan, lupaamme, että meillä. Työhuoneissa on tai työpistettä, joista voi varata yhden tai vaikka kaikki työpisteet esimerkiksi workshoppia varten. Julkaisu on pisteytetty kertaa.


Eezy Conttorissa on eri kokoista työhuonetta, sekä kaksi neuvotteluhuonetta. Tagi tai tagit: eezy. Conttorin modernit työskentelytilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka tarvitset hetkellisesti työpistettä,. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. Conttori on saanut pisteet yhteensä pisteestä.


Neukkareita, työpisteitä tai workshop-tiloja,. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Eezy on omaa yritystä helpompi vaihtoehto.


Ei yrityksen perustamiseen liittyviä toimenpiteitä, kirjanpitovelvollisuutta eikä yrittäjän veroilmoituksen tekemistä. Voit keskittyä olennaiseen eli työsi markkinointiin ja sen tekemiseen vapaasti ja joustavasti. Et jää yksin: asiantunteva neuvontamme auttaa kysymyksissäsi. Eezyn blogissa kerrottiin vanhoja käyttäjiä ilahduttavasta uudistuksesta, nimittäin koodista, jonka avulla uusi käyttäjä voi saada palvelumaksuun euron alennuksen, ja samanlaisen palvelumaksualennuksen myös vanha käyttäjä voi saada, mikäli uusi jäsen laskuttaa tietyn euromääräisen summan edestä Eezyn kautta. Sivuston otsikko: Eezyn avulla voit laskuttaa työsi helposti ilman omaa yritystä Sivuston avainsanat: Sivuston kuvaus: Eezyn avulla voit toimia yrittäjämäisesti ilman omaa yritystä.


Eezy Kevytyrittäjät Osk, on välittänyt Online Solutions Oy. Verkkotunnuksen yhteystiedot ja rekisteröintitiedot fi-domain. Search and book event rooms for all occasions. Here you will find rooms for parties, weddings, conferences and other types of events.


Palvelemme puhelimitse, sähköpostitse ja toimistolla poikkeuksellisesti klo 9-12. Huomioithan, että pe 25. Express-palkkapyynnöt käsitellään vielä perjantain aikana. The latest Tweets from Eezy.


Voit toimia yrittäjämäisesti ilman yrittäjän velvollisuuksia ja paperisotaa. Tilaisuudessa saat tietoa laskutuspalvelusta, yrityskaupoista ja franchising-yrittäjyydestä. Tämä tilaisuus sopii sinulle, joka haluat testata liikeideaasi tai aloittaa yrittäjyyden valmiin konseptin tai toimivan yrityksen turvin. Koetko joskus työpäivässäsi tai arjessasi käyttäväsi energiasi loppuun ennen päivän päättymistä? Yrittäjäksi valmiin liiketoimintamallin turvin: Mitä on franchisingyrittäjyys?


Vaeltaako ajatukset menneessä tai tulevassa häiriten keskittymistäsi meneillään olevaan hetkeen? Seinämaalauksia on todella hauska tehdä ja ne on aina iso projekti. Tässä muutamia niistä.


Asiakkaita on ollut mm. Eezy-conttori Helsingistä, Kuntokeidas -Hämeenlinnasta ja monia muita tulossa, ota yhteyttä jos yrityksesi tilat tai kotisi seinä kaipaa uutta ilmettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit