torstai 11. lokakuuta 2018

Australian viisumi voimassaoloaika

Aloita viisumihakemuksesi nyt. Hoidamme viisumin puolestasi. Lähetämme matkavahvistuksen mukana palautuskuoren ja osoitteen. Australiaan tarvitaan viisumi (maksuton tällä hetkellä).


Huomioithan, että passin on oltava voimassa kuukautta matkan jälkeen. Mikäli olet matkustamassa maastopalokauden aikana, palot voivat vaikuttaa suunnitelmiisi. Maastopalojen aiheuttama savu voi haitata näkyvyyttä ja teitä saattaa olla suljettuna. Pidä huoli siitä, että sinulla on tarpeeksi tietoa paloista pysyäksesi turvassa. Tämä viisumi antaa sinulle oikeuden työskennellä ja matkustaa maassa maksimissaan yhden vuoden ajan.


Suomalaisilla on harvinaisen hyvä Uuden-Seelannin working holiday - viisumi verrattuna monen muun maan kansalaiseen. Katso lisätietoa alempaa! Viisumihakemus on monisivuisuudestaan huolimatta helppo täyttää. Passin tulee olla voimassa ainakin kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Tarkista siis hyvissä ajoin passin voimassaoloaika. VisumCentrale veloittaa maksun hakemuksesi käsittelystä. Suomalaisena olen tottunut siihen, että moneen maahan voi mennä tuosta vaan.


Ostaa lennot, hyppää koneeseen ja antaa mennä. Uusi-Seelanti taas on niiden maiden joukossa, joihin matkustamisen eteen tein hieman ennakkoselvittelyä siitä, miten maahantulo toimii. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä. Mikä on Schengen- viisumi ? Schengen- viisumi on maahantulolupa lyhytaikaista tai tilapäistä vierailua varten enintään päiväksi 1päivän ajanjaksolla.


Yhden Schengen-maan viisumi oikeuttaa matkustamiseen kaikkien Schengen-maiden alueella, mutta sitä haetaan matkan pääkohdemaalta. Viisumista ei saa mitään merkintöjä passiin, vaan se on täysin sähköinen. Visumservice on miljoonien ympäri maailmaa sijaitsevien matkailijoiden suosima yritys, joka hankkii matkalle tarvittavat viisumit nopeasti, varmasti ja turvallisesti.


Tarvitsetko viisumia kansainväliselle matkalle? EU:n ulkopuolelle matkustaessa kannattaa huomioida, että monet maat vaativat sen että passi on voimassa matkan päättymisen jälkeen vielä 3–kuukautta. Voimassaoloaika kannattaa aina tarkistaa kyseessä olevan maan edustustosta. Humanitaarinen viisumi on voimassa enintään kuukautta, ja se voidaan myöntää kerta- tai kaksikertaviisumina.


Kaikilla monikertaviisumia hakevilla EU:n kansalaisilla on oltava Venäjän vastaanottavan yrityksen laatima kutsukirje (INN kirje) tai Venäjän maahanmuuttoviranomaisen asianomaisen toimipisteen myöntämä kutsu. Viisumitta saapuvat matkustajat saavat oleskella Latviassa ilman viisumia enintään päivää 1päivän ajanjaksolla. Jos matkustaja tarvitsee viisumin matkustaessaan Schengen-alueelle, on huolehdittava siitä, että viisumi on voimassa olevassa passissa. Matkustaessasi Suomeen tai Schengen-alueelle passin pitää olla voimassa yli kolme kuukautta oleskelun päättymiseen jälkeen.


Tutustu erityisohjeisiimme, jos olet matkustamassa Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. Uuden ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon valmistelu on käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit