maanantai 29. lokakuuta 2018

Piipaa uusimaa

Meillä viihtyvät niin perheet kuin vanhukset. Kunnassa on uima-allas ja keilarata. Tontit ovat suuria ja porvoonjokimaisema lumoaa. Löydä sinäkin onnesi Pukkilasta! Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa -uutisten seuranta Uusimaa maakunnasta.


Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Pirkanmaa. Suomen kattavimman uutiskatsauksen.


Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Twiittaamme poliisiasioista Vantaalta Hyvinkäälle, Nurmijärveltä Loviisaan. Yksiö Tornion keskustassa. Komea mökki Pyhän ytimestä vk ja 13. Acne studios biarritz bleiseri koko 50.


Aku Ankka Jumbot kpl. Tuoreimmat uutiset vuorokauden ympäri. Saavutit sivun lopun! Lue uutiset ja osallistu keskusteluun!


Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Vain Porvoossa hän on saanut pysäköintivirhemaksulapun. Miksi Kit­ti­län­tien tal­vi­kun­to vaihtuu kun­ta­ra­jaa yli­tet­täes­sä? Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen.


Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin.


Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan. Syyttäjä: Joukkio piti viisikymppistä miestä vankinaan kaksi vuotta Kemissä – pahoinpideltiin, pakotettiin kotiorjaksi ja varastamaan. Miestä pidettiin patteriin sidottuna, hakattiin, hänen nilkkojensa päällä hypittiin ja hänen kimppuunsa usutettiin useita kertoja koira. Näiltä sivuilta löydät tietoa tiesäästä sekä viimeisimmät pelastuslaitoksen hätätiedotteet.


Sivustolla näkyvien sääasema- ja kelikameratietojen teknisestä toimivuudesta vastaa Liikennevirasto. Sääasemalta välittyvä tieto sisältää seuraavat tiedot:Tiesääaseman nimi (tienumeron ja kaupungin nimi)Kellonaika jolloin tieto on haettu tiesääasemaltaIlman lämpötila Celsius. Pääkaupunkiseutu - sadetutka ja ukkostutka. Ilmatieteen laitoksen säätutka näyttää seuraavan tunnin tilanteen tunnin välein. Lue aiheen Paikkakunnat keskusteluja.


Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset.


Selvitys osoittaa: Kainuu ja Uusimaa ovat ääripäät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit