torstai 25. lokakuuta 2018

Kauneimmat adressit

Lähetys sisältää kauniin adressin, sisälehden teksteilläsi, kuorituksen ja toimituksen. Painamme asiakkaan tilaamat yksilölliset adressit ja korusähkeet sekä toimitamme ne asiakkaan valitsemalla toimitustavalla vastaanottajalle. Tilauksen sisältö kokonaisuudessaan: tilaajan valitsema kuvallinen kartonkikansi, sisälehti ja sen tekstit sekä toimitustavan vaatima pakkaus sekä osoitemerkinnät toimitusmaksuineen. Kauneimmat kirjat uhattuina Suomi ei osallistu enää kansainväliseen vuoden kauneimpien kirjojen kilpailuun Best Book Design from all over the World eikä Book Art International -näyttelyyn.


Niihin osallistui viime vuonna maan kauneimmat kirjat.

Vuoden kauneimmat kirja -kilpailu on nyt Suomen osalta lopetettu. Ensimmäistä kertaa kilpailun yli 60-vuotisen historian aikana Suomessa ei. Tarjoamme ilmaisen sivutilan nettiadresseille. Käyttäjiemme luomiin adresseihin viitataan päivittäin tiedotusvälineissä, joten nettiadressi on tehokas väline, kun haluat saada asiallesi suuren yleisön ja päättäjien huomion.


NOPEAT TOIMITUKSET KOTIMAASSA! Adressin koko on A4. Hintaan sisältyy kirjekuori, nyöri sekä sisälehti valitulla muistolauseella.


Vihko sisältää kauneinta hengellistä laulua nuotteineen yhteislaulukäyttöön.

Lauluvihkon tueksi tehdyt kuoro- ja orkesterisovitukset mahdollistavat lauluille rikkaan toteutustavan. Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressin. Muistolauseet, värssyt ja kukalaitteiden omistusosat. Kukkalaitteiden omistusosia. Joulukortit netistä!


Kiitollisena äidille (isälle). Joulukortti on mukava tapa toivottaa hyvää joulua ystäville ja sukulaisille. Tilaamalla joulukortit netistä säästyt kaupoissa kiertelyn vaivalta, ja voit keskittyä muihin joulun valmisteluun liittyviin askareisiin.


Anna tiesi Herran haltuun, turvaa Häneen. Hän pitää sinusta huolen. Herra on lähellä niitä, joilla on särkynyt sydän, hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli. Levy liittyy sarjaan, jossa ovat aiemmin ilmestyneet nuottivihko, kuorosovitusvihko ja orkesterisovituskansio. Levyn sovitukset ovat orkesterikansioiden mukaiset, joten se toimii myös orkesterisovitusten esittelylevynä.


Liikkeemme palvelee ilon ja surun keskellä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Teitä kaikissa hautaukseen liittyvissä käytännön asioissa, sekä valmistaa taidokkaat kukkalaitteet ja asetelmat elämän kaikkiin tilanteisiin. Sinä ansaitset kiitokset kauneimmat , ikilevon pyhän ja rauhaisan.

Askeleet pienet arkana käy, missä pappa, ei pappaa näy. Suru on suuri, on kyyneleitä, mummu loistathan meille tähtenä taivaan. Kuorokirja sisältää neliääniset sovitukset jokaiseen lauluun. Orkesterisovitukset on laadittu soitinkokoonpanolle yhteislaulutilanteita ja muita seurakunnan. Pyhä kallis on lahja kiintyä niin, kuin kiinnymme täällä rakkaimpiin.


Pyhä liiaksi, jotta sen pitää vois, ja tuskatta kerran antaa pois. Onnitteluadresseja on kolme erilaista, joista kahdessa on säe ja yksi on säkeetön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit