perjantai 5. lokakuuta 2018

Intia elektroninen viisumi

Varaa hotelli kätevästi netissä. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.

Parhaan hinnan takuu! Katso henkilövaakojen tiedot ja hinnat aina ennen kuin ostat - Vertaa. Elektroninen viisumi. Lyhyille matkoille voi hakea elektronista viisumia (e-Visa).


Viisumihakemus täytetään verkossa, ja siihen ladataan vaatimusten mukainen valokuva sekä hyvälaatuinen kopio passin henkilötietosivusta. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Intian konsulaatin myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu vierailun laatuun ja kestoon.


Intian online viisumitilauksen teet kätevästi osoitteessa solovisa.

Valitse kohdemaaksi Intia ja etene ohjeiden mukaisesti. Hakijan kirjoittama alkuperäinen pikapyyntökirje. Kirje tulee osoittaa suurlähetystölle ja siinä tulee olla selvitys tarpeelle saada viisumi hoidettua kiireellisenä. Visumservice voi tehdä kirjeen puolestasi.


Indian embassy in Finland is helping both foreigners and Finnish citizens. Our site explains more about their services in our country. Ensin tulee vahvistusviesti että anomus on tullut perille. Seuraavaksi tulee itse e- viisumi. Se pitää tulostaa mukaan matkalle.


Jos et omista tulostinta tai unohdat tulostaa sen niin Tterminaalin 0-kerroksessa on Airpron palvelutiski jossa saat tulostettua viisumin 2€ hintaan. Ilmeisesti elektroninen. Vaikka Intia ei nyt ole ihan pahimmasta päästä näiden viisumiasioiden kanssa, en luottaisi tulevaan sähköiseen systeemiinkään. E- viisumi ei toistaiseksi käy Allegro-junissa. Matkustajat eivät voi käyttää e-viisumia matkustaessaan rajan yli Allegro-junalla.


Kun olet näpyttänyt hakemuksen, skannaat hyvälaatuisen värikuvan ja passin sivun Intiaan (ja maksat luottokortilla Intiaan). Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan. Myöhemmin saat viisumipäätöksen sähköpostiisi: lue siitä onko statuksesi granted vai rejected.


Jos on grante niin printtaat statussivun alareunasta print-kohtaa.

Passi- ja viisumikuvat saat halutessasi myös sähköpostiin ilman lisäkuluja. Lisäsarja paperikuvia - esim. Kiinan viisumi 33xmm paperikuva sekä tiedosto. Otin mukaan maat, joista todettiin, että niihin vaaditaan viisumi.


Ratkaisusi on talven uutuustuote elektroninen turist visa on arrival. Intia olis kaivanut uuden sudenkuopan lentokentilleen? E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru.


Secure Flight USA:n viranomaiset edellyttävät kaikkien USA:han tai sen ilmatilan kautta lentävien lentoyhtiöiden ilmoittavan tietyt tiedot matkustajistaan kuten täydellinen nimi (sama kuin passissa), sukupuoli ja syntymäaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit