perjantai 26. lokakuuta 2018

Crossfit valmennus

Olen harrastanut crossfittia vuotta. Crossfitissa parasta on monipuolisuus sekä lajin tarjoamat haasteet. Crossfit sopii niin kuntoilijalle, tavoitteellisemmin treenajalle kuin kilpailijallekin.


Olen kilpaillut Winter Warissa, Karjalan kovimmassa sekä Sawotassa. Koulutukseltani olen työfysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja personal trainer. Yksilövalmennus on hämmästyttävän tehokas tapa saavuttaa yksilölliset kuntotavoitteesi. Valmentaja auttaa sinua tunnistamaan ja selkeyttämään kuntosi tavoitteita, arvioimaan liikkumistasi ja suunnittelemaan ohjelman, jonka avulla voit saavuttaa terveytesi ja kuntosi tavoitteet mahdollisimman nopeasti. Valmentajan ammattitutkinnon tavoitteena on parantaa suomalaisten aktiivivalmentajien tieto-taitotasoa vastaamaan huippu-urheilun jatkuvasti kasvaviin ja muuttuviin haasteisiin sekä nostaa suomalaisen valmennustyön yhteiskunnallista arvostusta.


Valmentajan työympäristöä on pääasiallisesti kansallisen tason kilpa- ja huippu-urheilu. CrossFit Kerava on virallinen Firstbeat palveluntarjoaja. Analyysi tehdään kolmen päivän mittauksella josta saat henkilökohtaisen palautteen ja toimenpidesuosituksen hyvinvoinnin parantamiseksi.


Alkeiskursseilla maksimiryhmäkoko on 12. Valitse alla olevista vaihtoehdoista itsellesi sopivin ja tule mukaan! Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, ohjelmointiin ja hyvään fiilikseen. Olet tervetullut salillemme ikään, urheiluhistoriaan ja kuntotasoon katsomatta.


Meillä treenaa kaikki! Elements kurssi (kertaa) – 139€ Otamme jokaiselle kurssille urheilijaa. Tälla tavoin valmennus pysyy yksilöllisenä ja ohjaus laadukkaana. Järjestämme myös Tyky- ja virkistyspäiviä, polttareita ja muita liikunnallisia tapahtumia. Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille.


Ota yhteyttä ja suunnitellaan sopivat treenit tarpeisiinne! Lue ja ota osaa keskusteluun. Suomen suosituin futiskeskustelupalsta! Henkilökohtainen Valmennus.


Kaipaat sitten apua painonnostotekniikoiden harjoitteluun, voimanhankintaan tai muille lajille ominaisten taito-ominaisuuksien harjoitteluun (esim. voimisteluliikkeet) tai vaikka liikkuvuusongelmien parantamiseen, valmentajamme auttavat sinua mielellään henk. Alunperin muoti-ilmiöksi arveltu Crossfit on vakiinnuttanut paikkansa kuntoilumuotona sekä kilpaurheiluna niin Suomessa kuin myös muualla maailmassa. Suomeen vasta noin vuotta sitten rantautuneen lajin harrastajamäärät ovat kasvaneet ja pelkästään Crossfitiin keskittyviä saleja on Suomessakin jo yli kpl. Vaikka laji onkin alkuvuosistaan kehittynyt selkeästi enemmän. Uusi salimme tarjoaa korkean, tilavan ja hyvin varustellun (mm. vahvamiesvälineet, painonnostolavaa, 25m kelkkarata, sisäjuoksumahdollisuus) ympäristön treenaamiseen.


Kaikki liikkeet ja harjoitteet ovat muunneltavissa juuri sinulle sopiviksi, et tarvitse aiempaa kokemusta tai hyvää kuntoa aloittaessasi. Valmennusohjelmat toteutamme valmennuskokonaisuuksinaa yritysten johdolle ja henkilöstölle. Valmennusten tavoitteena on yksilön terveyden ja suorituskyvyn kehittäminen sekä oman hyvinvoinnin johtaminen. Uskon siihen, että kun ensin rakennetaan vahva pohja voi saavuttaa mitä vain. Haluan rohkaista ihmisiä iloitsemaan pienistäkin kehitysaskelista ja löytämään hyvää huonoistakin päivistä.


Kenelle: Kaikille muiden lajien ohjaajille, valmentajille sekä urheilijoille suunnattu levytankoharjoittelun ohjaajakoulutus. Sopii hyvin myös punttikouluohjaajien ensimmäiseksi askeleeksi valmentajan polulla. Koulutus sisältää: – neljä käytännön harjoitusta sekä luentoja painonnostosta – voimaharjoittelun tavoitteet lapsille ja nuorille, aloittelijoille ja muille lajeille.


Aloitimme tarinan bodailusalilta, yksin keskellä Lohjaa. Ei ollut nettisivuja, ei mainoksia, ei mitään. Oli vain yksi mies ja utelias mieli uutta kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit