torstai 4. lokakuuta 2018

Posti paketin nouto toisen puolesta

Lisäksi toisen puolesta lähetykset voi noutaa edunvalvontaa koskevan viranomaisen tai tuomioistuimen päätöksen perusteella. Asiakirjasta pitää käydä ilmi sekä vastaanottajan että valtuutetun nimi ja henkilötunnus. Lähetä paketti, kirje tai kortti. Seuraa lähetystäsi tai valitse Oma noutopiste. Nainen luuli, että paketin voi noutaa ilman valtakirjaa vain vastaanottaja itse.


Posti paketin nouto toisen puolesta

Paketti löytyi myöhemmin, mutta hämmästys jäi. Voiko toisen paketin noutaa? Itellan lakimiehen Ilona Rintasen mukaan kyllä voi. Tavallisen paketin voi toinenkin noutaa, jos on mukana saapumisilmoitus, jossa on lähetyksen yksilöllinen lähetystunnus. Kyllä on surkeaa palvelua, kun asiakas ei saa pakettiaan sieltä ulos.


Matkahuolto ei anna minun noutaa maksamaani pakettia verkkokaupasta. Kaiken kukkuraksi joudun maksamaan 13. Matkahuollon vaatimaa valtuuttajaa tai hankittua kuvallisen henkilökort. Varastotuotteiden toimitusaika 2-arkipäivää. Noutoilmoitus paketin saapumisesta tekstiviestinä.


Verkkoapteekki ei vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvasta viivästyksestä toimituksissa. Oletko hakenut paketin vai maksikirjeen? Toisen pakettia ei pitäisi saada kuin henkkareilla ja valtakirjalla.


Maksikirjeet taas tulevat ovelle (jos posteljooni jaksaa tuoda eikä laputa suoraan) ja jos ei ole kotona vastaanottamassa, jätetään noutolappu. Noutolapulla maksikirjeen voi hakea postista kuka tahansa. Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.


Tykkään asioida ihmisen kanssa, Kaalinen sanoo eikä innostu siitä, että paketin lähetys tai nouto tapahtuisi automaatilla. Kun postittamisen hoitaa asiansa osaavan henkilökunnan kanssa, saa heti varmuuden, että lähetys on mennyt oikein. On hyvin surullista, että posti lakkautetaan, Kaalinen surkuttelee. Edullisin noutopistepaketti: Nouto DB Schenkerin noutopisteestä (osa R-kioskeista ja K-marketeista sekä muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet). Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.


Nouda tilaamasi tuotteet omasta postistasi. Postin kotiinkuljetus. Katso noutopisteesi. Voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo jälkeen.


Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Jos lähetys on tavallinen paketti (lähettäjä ei ole valinnut henkilökohtaisesti luovutettava -lisäpalvelua), voi toinen henkilö noutaa lähetyksen puolestasi lähetystunnuksella ja kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Tulli ei selvitä lähetyksien sisältöä asiakkaiden toimeksiannosta.


Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit