tiistai 23. lokakuuta 2018

Potilasvakuutus hammaslääkäri

Potilasvakuutus hammaslääkäri

Jonottamatta lähimmälle hammaslääkärillesi. Ajanvaraus nopeasti verkosta! Korkealaatuista hammashoitoa helposti ja nopeasti. Potilasvakuutus tulee automaattisesti voimaan 1. Irtisanominen tehdään kirjallisesti Satu Kiviharjulle, satu. Suomen Hammaslääkärilehti on hammaslääketiedettä, suun terveydenhuoltoa ja hammaslääkärikunnan asioita monipuolisesti käsittelevä alan tärkein suomenkielinen tiede- ja ammattilehti.


Potilasvakuutus hammaslääkäri

Mikäli haluat lopettaa vakuutuksesi, niin ei riitä, että vakuutuksen vain jättää maksamatta. Joidenkin potilaiden on mahdollista saada implantti tai proteesi myös julkisen terveydenhuollon kautta. Jos hammaslääkäri toteaa, että hoito turvaa purenta­kyvyn tai poistaa merkittävän sosiaalisen haitan, potilas pääsee terveyskeskukseen hoitoon. Sosiaaliseksi haitaksi katsotaan esimerkiksi edestä puuttuva hammas.


Yksikön lakimies Saija Mäenpää p. Korvauspäällikkö Elina Muukkonen p. Avoinna: ma–to klo 7. Kii­reel­li­sis­sä asiois­sa yh­tey­de­no­tot klo 7. Valvira ottaa vaiheittain käyttöön sähköisen asioinnin terveydenhuollon ammattihenkilöiden ammattioikeushakemuksille. Sähköinen asiointi on käytettävissä hakijoille, jotka ovat suorittaneet terveydenhuollon ammattihenkilön tutkintonsa suomalaisessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa ja tutkinnon suoritustiedot on merkitty korkeakoulujen valtakunnalliseen VIRTA-opintotietopalveluun. Suun terveydenhuolto. Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa suun terveydenhuollon lainsäädännön valmistelusta ja suun terveydenhuollon palveluiden yleisistä linjauksista osana terveydenhuoltoa. Varaa aika ajanvarauksesta!


Potilasvakuutus hammaslääkäri

Suomessa tehtyjä toimenpiteitä suojaa potilasvakuutus , ja työn tekijällä on vastuu korjata tilanne. Ulkomailla vastaavaa ei automaattisesti ole. Aina kun suuhun tehdään keinotekoinen rakennelma, on olemassa vaara, että ongelmia tulee vielä vuosienkin päästä. Jokaisen olisi hyvä tietää, mitä omaan suuhun on laitettu. Kaikilla terveyden- ja sairaanhoitotoimintaa harjoittavilla on oltava potilasvakuutus potilasvahinkolain mukaisen vastuun varalta.


Virka- ja työsuhteessa olevat lääkärit vakuuttaa heidän työnantajansa. Ammatinharjoittajina toimivat Suomen Lääkäriliiton jäsenet kuuluvat liiton kustantaman potilasvakuutuksen piiriin. Arkipäivisin hammashoitolan aukioloaikana, ma-to klo 7. Olemme Suomen kokenein potilasvahinkoasioihin keskittynyt lakiasiaintoimisto. Autamme vankalla kokemuksella myös liikennevahingoissa, lääkevahingoissa, tapaturma-asioissa sekä muissa vakuutusyhtiöitä vastaan ajettavissa asioissa.


Potilasvakuutus hammaslääkäri

Anestesian laskuun lisätään laitoskulu kattamaan vakuutuskulua ( potilasvakuutus ja vastuuvakuutus) 50€ ja kuljetusliikkeen kustannusta 150€. Unexi on Avaimet käteen anestesiapalvelu, jonka keskussairaalatasoinen hoito- ja valvontalaitteisto ja happi tuodaan erikseen paikalle hoitopäiväksi - anestesiakuorma painaa n 2kg. Sekä Suomessa että ulkomailla valmistuneiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden on haettava Valviralta oikeutta harjoittaa ammattia Suomessa tai oikeutta käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä. Tutustu vakuutuksiin, katso suosituksemme ja osta vakuutus verkosta!


Suomessa ja ulkomailla. Vakuutus tuo turvaa. Sivuiltamme saat tietoa esimerkiksi potilaan oikeuksista, hoitokustannuksista ja niiden korvauksista sekä terveydenhuollosta eri maissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit