perjantai 5. lokakuuta 2018

Celia äänikirjat

Upeita digikirjoja koko perheelle nyt todella edullisesti. Tutustu valikoimaan. Tässä viisi parasta äänikirjapalvelua. Kokeile kaikkia ilmaiseksi.


Ihmisäänellä luettuja äänikirjoja ovat kauno- ja tietokirjat sekä perusasteen ja lukion oppikirjat.

Korkea-asteen ja ammatillisten oppilaitosten kurssi- ja oppikirjat ovat pääsääntöisesti koneäänisiä. Kenelle: Äänikirjat sopivat lähes kaikille henkilöille, joille tavallisen painetun. Lainaa ja kuuntele äänikirjoja. Onko tekstin lukeminen sinulle vaikeaa esimerkiksi lukivaikeuden tai näön heikentymisen vuoksi? Celian asiakaspalvelu.


Kannattaa kokeilla – äänikirja avaa ovet kirjojen maailmaan! Sitä ennen äänikirjat lainattiin c-kaseteilla, jotka tuli palauttaa kirjastoon.

Digitaaliseen kokoelmaan siirtymisen myötä lainamäärät kasvoivat erittäin nopeasti. Kirjojen käyttöön oikeuttavat esim. Palvelua voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa. Korkeakoulujen kurssikirjallisuus on lainattavissa ilmaiseksi. Tänne kootaan sekä tietoa äänikirjoista ja niiden käytöstä että valmiita kuunneltavia tarinoita.


Voit kuunnella äänikirjoja erilaisilla laitteilla, kuten tietokoneella, puhelimella tai jollakin muulla mobiililaitteella. Mikäli kuuntelemisesi keskeytyy, äänikirjan muistiin jää keskeytymiskohta. Suomessa julkaistusta kauno- ja tietokirjallisuudesta.


Valikoimassa on sekä oppikirjoja että kauno- ja tietokirjallisuutta. Voit pysäyttää kirjan kuuntelun ja selata sen sisältöä ohjelman avulla sekä linkkien ja kirjan rakenteen avulla. Kallion kirjastossa voit rekisteröityä sen asiakkaaksi. Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai terveydellisen syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Liity äänikirjojen käyttäjäksi kirjastossa ja hyppää kirjojen maailmaan!


Kuun­te­le Dai­sy-soit­ti­mel­la ää­ni­leh­tiä ja ää­ni­kir­jo­ja. Vaikuttaa siltä, että käytät selainta, jota emme enää tue. Parhaan kokemuksen takaamiseksi, suosittelemme, että käytät jotain seuraavista internet-selaimista: Chrome, Safari, Firefox, Edge tai Opera.

Lukemisesteen syynä voi olla esimerkiksi lukivaikeus, oppimisvaikeus, heikentynyt näkö tai lihastauti. Se tuottaa vuosittain yli tuhat nimekettä äänikirjoja: muun muassa elämäkertoja, historiaa, matkakirjoja, kaunokirjallisuutta ja lasten- ja nuortenkirjoja. Ilmaiset äänikirjat. Täältä löydät suomenkieliset äänikirjat CD-muodossa kätevästi koottuna. Valitetessasi MP3-cd:n vältyt levypinoilta, sillä äänikirja on ladattu jo valmiiksi MP3-muotoon.


Valitse suosikkisi, tietysti edullisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit