keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Johtajasopimus malli kuntaliitto

Kuntajohtajan johtajasopimus Kuva 1. Kunnanhallitus ja yhtymähallitus sekä kuntajohtaja johtamisen ytimessä hallinnan operatiivisesta järjestämisestä. Malli johtajasopimuksesta, joka sisältää tavanomaisten ehtojen lisäksi lausekkeet koulutuksesta, kilpailukiellosta, salassapidosta ja sähköpostin lukemisesta. Oppaassa mallinnetaan johtajasopimuksen laatimisprosessi, eri toimijoiden roolit prosessissa sekä sopimusasiakirjan sisältö.


Eräässä tapauksessa yhtiön tulosta oli parannettu siirtämällä merkittäviä kuluja seuraavalle vuodelle. Johtajasopimus ja palkkamalli.

Tästä syystä tulos eli palkkio oli suurempi. Edistääkö sopimus yhtiön intressejä ja strategisia tavoitteita? Toimitusjohtaja on yksi osakeyhtiön tärkeimmistä henkilöistä. Onko siinä huomioitu perusteellisesti tulevaisuuden haasteet ja riskit?


Läget inom kommunekonomin är fortfarande dystert. Helsingfors resultat är nästan 4miljoner euro på plus, medan de övriga stora städerna har gått kraftigt på minus. JOHTAJASOPIMUS Juuan kunta ja kunnanjohtaja Markus Hirvonen sopivat tällä johtajasopimuksella kunnanjohtajan avaintehtävistä, työn painopistealueista, niiden arvioinnista ja tarkastamisesta, työn edellytyksistä, palkkauksesta sekä muista palvelussuhteen ehdoista.


Kunnan ja kunnanjohtajan on tehtävä johtajasopimus , jossa sovitaan kunnan johtamisen edellytyksistä.

Kuntien johtajasopimukset tulevat pakollisiksi vuoden kuluttua kesäkuussa. Sopimuksessa tulee määritellä muun muassa kuntajohtajan tehtävät ja toimivaltuudet, kuntajohtajan ja kunnanhallituksen puheenjohtajan välinen työnjako sekä menettelytavat ristiriitatilanteissa ja erokorvaus. Kuntaliitto on pääsääntöisesti tyytyväinen selvityshenkilöiden linjauksiin, etenkin ehdotukseen, jonka mukaan rahoitusvastuu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista siirtyy pois kuntien vastuulta sote- ja aluehallintouudistuksen yhteydessä. Sote- ja aluehallinnon uudistus muuttaisi kuntien roolia merkittävästi, sillä sote-toimialan osuus kuntien budjeteista on noin puolet, sanoo.


Toimielimiä valtuusto, kunnanhallitus ja tarkastuslautakunta sekä toimijoista kunnanjohtaja taipormestari Kunnan itsensä päätettävissä ovat Luottamushenkilö-ja henkilöstöorganisaation rakenne, toimielimet, toimivalta ja tehtävät eri toimielinten ja toimijoiden kesken. MITEN LUODA KUNTAAN ONNISTUNUT JOHTAJASOPIMUS JA. Hankejohtaja Mira Pakarinen mira. Suomen Kuntaliitto. Määräaikainen työsuhde voidaan perustaa esimerkiksi kuntaliitosprosessin ajaksi.


Kuntaliitto arvioi, että kunnanjohtajien määräaikaiset pestit ovat viime aikoina kasvattaneet suosiotaan. Kuntaliitto ja Verohallinto arvioivat aikaisemmin keväällä, että vaje saadaan kurottua umpeen loppuvuoden aikana, mutta kesä- heinäkuun kehitys ei kuitenkaan tue tätä näkemystä. Julkaisussa on kuvattu kuntajohtajan johtajasopimuksen laatimis-prosessi sekä laadittu malliksi johtajasopimuksen runko ja sopi-muksen keskeiset sisältökohdat.


Kommunens organ och ledningen av kommunens verksamhet regleras i kommunallagen. Jos päättäjät eivät vieläkään uskalla nostaa veroprosenttia riittävästi, voidaan jo puhua avoimesta vastuun pakoilusta. Kuntapäättäjien VELVOLLISUUS on pitää kunnan talous tasapainossa ja veronkorotus on yksi oleellinen osa tehdä korjausliikeitä.


Tarjoan yrittäjänä konsultointipalveluita mm. Siviilissä perheenisä. Kuntaliitto paheksuu juristien ja lääkäreiden tapaa muuntaa osa ansiotuloistaan vähemmän verotettaviksi pääomatuloiksi.

Liiton varatoimitusjohtajan Timo Kietäväisen mukaan kunnat pitävät jo nyt ongelmana ansiotulojen muuttamista pääomatuloiksi, sillä siinä katoavat veroeurot kuntien tavoittamattomiin. Tämän avulla voi tarkistaa onko ketjun jatkoksi ajateltu sana jo käytetty. Jatkosanan alkuosan pitää olla sama sana kuin edeltävän sanan loppuosa.


Tässä ketjussa ketjutetaan yhdyssanoja. Monikko- ja yksikkömuoja saa sekoittaa, samoin eri sijamuotoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit