perjantai 12. lokakuuta 2018

Piipaa pohjanmaa

Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Välkommen att följa med vad som händer på. Yleinen Hätänumero 112. Neuvontapuhelin Puh.


Maalahdessa kadonnut mies on. Pohjanmaa Rallissa 15. Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Piipaa pohjanmaa For each of the six questions choose the one correct answer.


Looking forward to a swift response. I look forward to meet. Useampi laadukas ja järeä painonnostoteline. Dolce Gusto Mini Me kapselikeitin.


Porin Pihlavassa ammuttiin useita laukauksia – eristys on nyt purettu ja kuusi epäiltyä poliisin hallussa. Skoda Fabian työkalulaatikko. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Näiltä sivuilta löydät tietoa tiesäästä sekä viimeisimmät pelastuslaitoksen hätätiedotteet.


Sivustolla näkyvien sääasema- ja kelikameratietojen teknisestä toimivuudesta vastaa Liikennevirasto. Sääasemalta välittyvä tieto sisältää seuraavat tiedot:Tiesääaseman nimi (tienumeron ja kaupungin nimi)Kellonaika jolloin tieto on haettu tiesääasemaltaIlman lämpötila Celsius. Kokoomuksesta vilkuillaan nyt kiin­nos­tu­nee­na pe­rus­suo­ma­lais­ten suuntaan – mallia voi ottaa Ruotsista tai Saksasta. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun!


Viron kylpylä- hotellimatkat yli 20-vuoden kokemuksella! Bussikuljetukset pohjanmaalta ja keskisuomesta. Suomi ja lähialueet - sadetutka ja ukkostutka.


Ilmatieteen laitoksen säätutka näyttää seuraavan tunnin tilanteen tunnin välein. Voisiko katastrofaaliseen kannatukseen vajonnut kepu pelastua seuraavissa presidentinvaaleissa? Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Setä Arkadia alias Timo Haapala.


Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit