torstai 11. lokakuuta 2018

Myydään metallialan yritys

Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Koneistus- ja alihankintakokonaisuudet toiveiden mukaan koko Suomessa. Tässä myydään sekä alueelliset sopimukset että valtakunnalliset sopimukset ja niiden liiketoiminta. Lisäksi yrityksellä on oma lehti, jolla on yli puoli miljoonaa lukijaa. Metallialan erikoisosaamiseen,.


Materiaalin läpikäytyäsi voit arvioida soveltuuko yritys teille ja mikäli kohde kiinnostaa voimme sopia. Myytävät yritykset jotka hakevat jatkajaa tai toimivaa osakasta. Oletko haaveillut omasta verkkokaupasta?


Tai miltä kuulostaa yrittäjän ura ikioman ravintolan tai kahvilan omistajana? Hakuvahti ilmoittaa sinulle uusista hakuasi vastaavista kohteista. Haunjättö on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Haku on voimassa yhden vuoden ja voit käydä perumassa sen milloin haluat. Menestyvästä perheyrityksestä luopuminen ei ollut tunnetasolla aivan helppoa, mutta myyntiä oli harkittu jo pari vuotta.


Yksi yrityksen elinkaaren merkittävimmistä yritysjärjestelyistä on yrityskauppa, jolloin yritys ostaa tai myy tietyn omaisuuserän sen liiketoiminnasta, tai koko osakeyhtiö myydään. Myydään rakennusalan yritys. Alihankintakonepaja. Pirkanmaalla sijaitseva alihankintakonepaja. Työllistää henkeä.


Yritys toimii omissa tiloissa. Liikevaihdosta on tullut isoilta teollisilta toimijoilta. Hinta sisältää osakeyhtiön osakkeet sekä täydellisen koko kaluston.


Hienosäädimme asiantuntijoiden kanssa yritysbrändiä ja määrittelimme potentiaaliset ostajat yrityksen liiketoiminnalle. Useampi kiinnostunut hakee, joten monen tyyppiset kohteet tulevat kysymykseen. Asiakkaamme hakee toimintansa vakiinnuttanutta ja asiantuntevaa yritystä oman liiketoimintansa täydentäjäksi. Paikalla myös buffetti, josta.


Yhtiömuotona on osakeyhtiö. Investoitu moderneihin tuotantolaitteisiin. Pitkäaikaiset asiakassuhteet. Sijaitsee Etelä-Suomessa. Hyväkuntoinen halli Orikedon teollisuusalueella.


Hyvä sijainti ohikulkutien läheisyydessä. Nettotuotto noin 34. Toimialaamme kuuluu metalliromun kierrätys ja osto sekä käyttöraudan myynti. Autokorjaamo Automaalaamo Aallosvirta Visa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit