perjantai 31. tammikuuta 2020

Moldova nähtävyydet

Varaa nyt ja maksa myöhemmin. Budjettimatkoista luksuslomiin, hotelleista koteihin. Luotettu matka- ja lentokumppanisi. Ota yhteyttä tänään!


Nähtävää ja koettavaa Moldova (Eurooppa) - Tripadvisor: Tutustu Moldova suosituimpiin nähtävyyksiin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin.

Viineistään tunnettu Moldova on viehättävä sekoitus itää ja länttä, joka tarjoaa kokeneellekin matkailijalle uusia elämyksiä. Moldova on pieni sisämaavaltio itäisessä Euroopassa, Ukrainan ja Romanian välissä. Se on yksi Euroopan köyhimmistä maista, joka on tasapainoillut idän ja lännen välillä aina Neuvostoliiton hajoamisesta, ja sitä seuranneesta itsenäistymisestään. Pitkän historiansa aikana idän ja lännen suurvaltojen välissä palloillut Moldova on joutunut vuoroin turkkilaisten osmanien, Itävallan, Venäjän sekä Romanian miehittämäksi sekä uudelleen jakamaksi.


Nähtävää ja koettavaa Chisinau ( Moldova ) - Tripadvisor: Tutustu Chisinau suosituimpiin nähtävyyksiin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Mielenkiintoinen iso basaaritori, josta tavallinen kansa ostaa mitä vaan, kun taas neuvostotyylisessä tavaratalossa ei ollut paljonkaan asiakkaita, vaikka tavaraa oli paljon. Ehkä hintataso oli kovempi?

Moldova oli Neuvostoliiton kasvis-, hedelmä, ja viiniaitta, joten jos harrastat viinejä, kannattaa tutustua. On myös viinikellareita, joissa pääsee käymään. Mitään ihmeellistä nähtävää siis maassa ei ole, siinä olisikin täky sulle, businessmies. Tutustu parhaisiin aktiviteetteihin kohteessa Moldova.


Seuran jäseneksi voi liittyä jokainen Moldovasta tavalla tai toisella kiinnostunut. Pikkuruinen Moldova on yksi Euroopan kummallisimmista maista. Matkailijat ovat vasta viime vuosina löytäneet maan, eikä massaturismista ole tietoakaan. Moldovan tasavallan strateginen sijainti on tehnyt siitä historiassa sekä tärkeän kulkuväylän että sotatantereen Aasian ja Euroopan välillä.


Kulttuuri ja nähtävyydet. Kaupungin pääkatu on ruhtinas Tapani III:n mukaan nimetty Stefan cel Maren puistokatu. Sen varrella sijaitsevat tärkeimmät hallintorakennukset. Museoihin kuuluvat Moldovan kansallismuseo, Etnografinen museo ja Arkeologinen museo.


Nähtävyydet kaupungissa Ungheni ( Moldova ). Missä kannattaa käydä kun vierailet kaupungissa Ungheni. The Chișinău Botanical Garden of the Academy of Sciences of Moldova w.

Vähän vierailtu, vieraanvarainen ja edullinen Moldova. Aamiaisen jälkeen koko päivän retki pääkaupungin ulkopuolelle. Vierailemme Curchin ortodoksiluostarissa sekä Chateau Vartelyn viinitilalla, jossa on jälleen mahdollisuus maistaa paikallisia viinejä. Yleistä matkailutietoa kohteesta MOLDOVA. Kiertoajelut, majoitus, nähtävyydet.


Onko sinulla lisäkysymyksiä tai tarvitsetko apua? Voit kysyä neuvoa ystävälliseltä keskustelufoorumiltamme, josta saat aina asiantuntevaa apua. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Lue aiheen Moldova keskusteluja.


Maa on ortodoksinen ja joulua täällä vietetään varsinaisesti vasta tammikuussa ortodoksisen kalenterin mukaisesti. Suomi- tuhansia aiheita. Ehdimme tällä matkalla siis hyvin paikallisille joulumarkkinoille.


Vatikaani (ital. Vaticano, lat. Civitas Vaticana), myös Vatikaanivaltio (ital. Stato della Città del Vaticano, lat.


Status Civitatis Vaticanae), on Italian pääkaupungin Rooman ympäröimä, pinta-alaltaan ja väkiluvultaan maailman pienin itsenäinen valtio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit