torstai 23. tammikuuta 2020

Pubivisa marraskuu

IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista.


Osallistu nyt IS:n tuoreeseen pubivisaan! Toisin sanoen jos pubivisassa mukana on joukkuetta saa voittaja pistettä, toiseksi tullut pistettä, kolmanneksi tullut pistettä ja niin edelleen. Tasapisteissä olevien joukkueiden sijoitus ratkaistaan tasapistekysymyksellä. Ilta bileet ja KARAOKE starttaa joka perjantaisin sekä lauantaisin klo 22:00!


KISE PUBilla tulee olemaan myös jatkossa musabingoa ja live-musiikkia! Siinäpä alustukseksi pientä Suomi-triviaa. Valitettavasti mitään näistä ei kysytä alla olevassa Suomi-testissämme. Testaa Suomi-tietämyksesi ja muista jakaa tulos kavereillesi!


Juonnettua karaokea, pöytäpelejä ja dartsia. Tietovisat Suomi, tietoa Suomen pubivisoista. Katso mainos päästäksesi tekemään testin.


JYYn liiketoiminnan mielikuvakysely käynnissä – osa asukkaista saanut henkilökohtaisen kutsun tutkimukseen! O- ja P-talojen asukkaiden avainkortit vanhenevat sunnuntaina 15. Postausväli venähti nyt hieman pidemmäksi, mutta hyvästä syystä. Sain tiistaina niin hyvää materiaalia, että olen halunnut mehustella ja mietiskellä sitä hetken kaikessa rauhassa.


Kunnanjohtaja Matias Hilden selvitti ensimmäiset kysymykset Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa ja on edelleen mukana. Jatko nähdään viikon päästä lauantaina 30. FM- aiheinen ja vähän muunkin aiheinen pubivisa upeilla palkinnoilla jne.


Helsinki, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua. Pubivisa Telakalla ma 20.


Tällä hetkellä näytettävissä ei ole. Kyläkahvit järjestetään Ruuhijärvellä 25. Nyt - Final Cut Pianokonsertti - Stephen Evans Monilajitunti.


Kuukaudet tammikuu helmikuu maaliskuu huhtikuu toukokuu kesäkuu heinäkuu elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu Linkkivinkit Ajan ilmauksia. EN kino Niagarassa, katsottiin ja keskusteltiin Ruben Östlundin elokuvasta The Square. EN pubivisa Telakalla, vetäjänä Jaska Myöhänen.


Tillikan kabinetissa, aiheena oli Äärioikeiston nousu lieveilmiöineen. Itävaltalainen pubikulttuuri on ehdottomasti tutustumisenarvoinen. Bad Gasteinin monissa kivoissa alppipubeissa riittää ohjelmaa kesäisinkin – pubivisat ovat muun muassa hauskaa ajanvietettä.


Lisäksi kesä on hyvää aikaa tutustua alueen paikallisiin viineihin ja snapseihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit