tiistai 14. tammikuuta 2020

Ytj virre

Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus. Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen. YTJ -yrityshaussa voit hakea yritysten perustietoja Y-tunnuksella. Sivun meta description.


Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Kaupparekisteri- ja säätiörekisteritiedot löytyvät tarkemmin PRH:n Virre -palvelusta. Kerro meille mielipiteesi yrityshaun toimivuudesta. Virre -tietopalvelu on kaikille avoin verkkopalvelu, josta saa yritysten kaupparekisteritietoja, otteita ja todistuksia sekä tilinpäätöksiä ympäri vuorokauden. Virre -liitynnän kautta voi hakea tietoja Y-tunnuksella. Suomen Asiakastieto Oy:n tuottama yritystietopalvelu.


Palvelu on keskeisiltä osin maksullinen. Ilmaiseksi on saatavilla lyhyet yritystiedot ja yrityksen toimialan taloustiedot. Tosiasiallinen edunsaaja on henkilö, joka omistaa yli prosentin yhtiön osakkeista tai käyttää yli prosentin äänivaltaa yhtiössä joko suoraan tai välillisesti toisen yrityksen kautta. Aikaa on vuosi, eli.


Maksullisena saatavissa mm. Country Index is the one hot links for IP professionals worldwide. Yrittäjyyspalvelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit