tiistai 7. tammikuuta 2020

Suomiruotsi sanakirja kääntäjä

Katso sanan kääntäjä käännös suomi-ruotsi. Kääntäjä on ilmainen sanakirja , joka kääntää kokonaisia lauseita välittömästi. Mukana yli 1kieltä, mm.


Voit kääntää kerralla 3kirjainta tai vähemmän. Online- kääntäjä sopii muun muassa matkailuun, työelämään ja uuden kielen opiskeluun, kun kielitaito on päässyt ruostumaan tai teksti on vierasta alan erikoiskieltä.

Esimerkiksi vieraankielisiä uutisia voi kätevästi kääntää ymmärrettävään muotoon. Myös verkko-ostoksia tehtäessä online- kääntäjä on kätevä työkalu. Tarvitsetko nopea, vapaa käännös?


Auta meitä luomaan suurin suomi - ruotsi sanakirja verkossa. Suomen puhuvia ihmisiä. Glosbe on yhteistyöprojekti ja jokainen voi lisätä (ja poistaa) käännöksiä.


Se tekee sanakirjastamme suomi-ruotsi realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltään päivittäin käyttävät ihmiset.

Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Internet- sanakirja. Tuettuja kieliä ovat muun muassa suomi, englanti, ruotsi ja saksa.


Kirjoita etsimäsi sana yllä olevaan tekstikenttään ja paina hae-nappia. Voit halutessasi myös valita pudotusvalikoista lähde- ja kohdekielen. MOT-verkkokauppa tarjoaa laadukkaat sanakirjat, erikoisalojen sanastot ja käännökset yrityksille, yhteisöille, yksityisille ja oppilaitoksille. Kirjainkoolla ei ole merkitystä.


Jos olet juuri aloittanut uuden kielen oppimisen tai olet jo kielten ammattilainen, meidän sanakirjat täyttävät käännöstarpeisiisi. Kokeile ilmaiseksi! Kuinka kääntäjä toimii Kaikessa yksinkertaisuudessaan kirjoita käännettävä sana, lause tai pala tekstiä sivulla olevaan tekstilaatikkoon, valitse kohdekieli pudotusvalikosta ja klikkaa laatikon alla olevaa suurennuslasi –kuvaketta.


Lähetetään 1‑arkipäivässä. Ilmainen toimitus yli 1euron tilauksiin. Jos ilmaiseen sanakirja –sovellukseen ei ole tyytyväinen, on se aina helppo poistaa ja ladata uusi sovellus.


Oikeustieteellisesti koulutettu kääntäjä kääntää lakitekstejä, kuten sopimuksia ja kauppasopimusten ehtoja.

Kääntäjät, joilla on lääketieteellinen tausta, kääntävät esimerkiksi potilastietoja ja teknisellä osaamisella varustetut kääntäjät kääntävät käyttöohjeita, suoritustaulukoita jne. MATEMATIIKAN SANAKIRJA suomi-ruotsi -englanti-venäjä. Tervetuloa online-sanakirjaan, josta löydät satoja tuhansia sanoja käännettyinä kaikenlaisiin (jopa joihinkin hieman eksoottisiin) kieliin.


Sanakirjamme edistää oppimistasi ja työtäsi. Siitä voi myös olla hyötyä ajanvietteessä tai intohimojesi tai kiinnostuksiesi kehittämisessä. Auktorisoitu kääntäjä saksa-suomi-saksa. Jo kahden vuosikymmenen aikana olen hankkinut runsaasti kokemusta käännöksistä muun muassa eri tekniikan aloilta, talouteen ja markkinointiin liittyvistä käännöksistä sekä sopimusteksteistä ja oikeudellisista teksteistä. Käännä tekstiä 1kielen välillä kirjoittamalla.


Käännä napauttamalla: kopioi tekstiä missä tahansa sovelluksessa, niin näet käännöksen. MOT Online FinELib tietoa - MOT-sanakirjat, kääntäjä. Pohjoissaamen sanakirjat.


Neahttadigisánit: myös taivutettuja muotoja ja taivutuskaavoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit