tiistai 14. tammikuuta 2020

Suomen numerokeskus facebook

Sain kuulla tallenteen käymästäni puhelinkeskustelusta. Nauhoitteesta käy ilmi, etten ole tilannut palvelua. Kaikenlaista kyseltiin ja yhteys oli huono ja katkonainen , josta soittajalle mainitsin ja siitä syystä puhelun aikana siirryin ulos , saadakseni paremmin selvää. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kuopio, ja pääasiallinen toimiala Agentuuriliike.


Yhtiön toimitusjohtaja on Juha-Petri Heimonen. Liikevaihto laski. Soitin äitinä ja kyllä työntekijän tapa lähteä asiaa reklamoimaan oli kyseenalainen. Lupasin viedä asian kuluttaja-asiamiehelle. Suorastaan säädytön!


Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Yrittäjiä uhataan kirjeessä tratalla ja siitä aiheutuvalla maksuhäiriöllä. Tähän vastasin vielä, vain ja ainoastaan kirjoittamalla asianajajan nimen ja lähetin sen. Sitten tuli karhukirje jossa oli isoja kirjaimia ja huutomerkkejä huomattava määrä ja niillä painotettiin sitä, että maksa nyt perkele tai menee perintään!


Pistin laskun talteen. Maksoin heille mainonnasta, mutta mitään ei ikinä tapahtunut. Tein rikosilmoituksen ja taistelin huijareiden kanssa asiasta pitkään, mutta en ikinä saanut rahojani takaisin, huijatuksi tullut yrittäjä kertoo. Osa hakemistopalveluista käyttää puhelinmyyntiä, ja vielä härskimpi joukko lähettää yrityksille suoraan huijauslaskuja, joista uutisoimme taannoin. Puhelinluetteloista tulee ensimmäisenä mieleen kotoa joskus löytynyt paksu nivaska, jonka ohuempaakin ohuemmat sivut ovat hankalasti selattavissa.


Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista. Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä. Pohjois-Savon parhaat palvelut. Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Tämä työpaikka, Yritysmyyntineuvottelija, on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 04.


Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22. Työpaikka sijaitsee kunnassa Lahti. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus määräsi perjantaina 24.


United Brotherhoodin ja sen alajärjestö Bad Unionin väliaikaisiin toimintakieltoihin. Stara sai käsiinsä sekä myyntipuhelun että reklamaationa tehdyn puhelun äänitteet. Visa profiler för personer som heter Kei Numerius.


Myös poliisilaitosten yhteystiedot. Nuorten naisten vaatekauppa. Rohkem infot Dress6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit