maanantai 13. tammikuuta 2020

Vuokralainen ei suostu näyttämään asuntoa

Korvaamme myös vuokralaisen aiheuttamia tahallisia vahinkoja. Mukaan jo yhdellä vakuutuksella. Laske hinta ja osta! Oikea Turva yrityksellesi. Maksa vakuutuslaskut erässä. Uutuudet ja milj.


Tällaiset asuntonäytöt siis on vuokranantajalle sallittuja tehdä, mutta nekin vuokralaiselle sopivana aikana. Vuokratakuu eli oikeammin takuusumma Ei ole takuu siitä, että vuokralainen maksaa vuokransa, eikä se ole rästivuokria varten, vaan sitä varten, että jos vuokralainen tahallaan tai huolimattomouuttaan aiheuttaa asunnossa vahinkoa, ne vahingot, tai ainakin alkuosa niistä. Koko maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä.


Tässä elämässä on hyvä ottaa muitakin huomioon. Kai olet itsekin joskus näytöllä käynyt asuntoa etsiessäsi: Olisiko kiva mennä katsomaan jotain sotkuista luukkua? Tai olisiko kiva vuokrata asunto näkemättä sitä kun hankala vuokralainen ei sitä suostu näyttämään.


Sinun ei pitäisi koskaan sallia vuokralainen siirtyä sisään, joka ei maksa tätä koko summaa ennen kuin he siirtyvät sisään. Aina tarvitset koko summan ennen siirtymistä. Vakuus on tärkeää sinulle, jos vuokralainen muuttuu ongelmaksi tai aiheuttaa vahinkoa. Jos vuokralainen ei suostu , tulee kyllä toisia, jotka hyväksyvät.


Jos ei huomenna lähde niin menen tekemään käräjäoikeuteen häätö paperit… ja saakoon kärsiä sitten oikeuskuluissa… Ennenkin siellä käynyt ( vuokralainen ) Huomenna pitäisi mennä näyttämään kiinteistönvälittäjälle asuntoa … ja toivon, että asunto olisi tyhjä niin sais paremman arvion kämpän kunnosta yms. Vuokralainen ei saa kotitalousvähennystä, jos laskun tosiasiassa maksaa vuokranantaja. Asiasta voi siis sikäli nostaa metelin, että verottajaa ei luultavasti kiinnosta. Asiasta ei voi olla 1 varma, sillä asiasta ei ole laissa yksiselitteisiä säännöksiä, eikä tästä nimenomaisesta kysymyksestä ole oikeustapauksia.


Jos paikalla oleva ihminen ei suostu näyttämään henkilötodistusta tai antamaan käyntikorttia, on jotain prosenttisesti vialla, Viita sanoo. Ainoa tapa varmistua asunnon olemassaolosta on käydä paikan päällä sitä katsomassa ja tarkistaa asuntoa esittelevän henkilöllisyys. Vuokranantajan vakuutus on paras turva sijoitusasunnollesi. Asunnon nousevia hintoja ja siihen liittyviä investointivoittoja vuokralainen ei mieti, joten paikassa jossa asuntojen hintojen voi olettaa olevan jatkuvassa nousussa asunnon ostohinta voi olla koholla suhteessa vuokrahintoihin.


Sulla on ainakin asenne. Mutta pääsääntöisesti ne kulkenevat aika käsi kädessä (kallis asunto = kallis vuokra). Tosin en niitä ole löytänyt. Itse en ole perillä muista kuin kahdesta vetämässä olevasta tapauksesta.


Ei sossusta tavallinen ihminen saa mitään. Rahat sossusta menee narkomaaneille ja muille kännikaloille. Olen omin silmin nähnyt tilanteita asiasta.


Tavallinen ihminenkin joutuu näyttämään edellisvuoden tulot ja pankkitilit kahdelta- kolmelta edelliseltä kuukaudelta. Ja kas, kas, lähes aina törmätään siihen tulorajaan. Vierailija: Sain tietää melkein kaksi kuukautta sitten että avomieheni on pettänyt minua. Tietääkseni vain kerran (työpaikan pikkujoulut), mutta se riittää minulle. Tiedän yhdenkin isännöitsijän joka ei vastaa sähköposteihin samana päivänä muuten kuin vahingossa, eli vaikka ehtisi kirjoittaa vastauksen samana päivänä, niin tallettaa sen luonnoksiin ja lähettää vasta seuraavana päivänä.


Palvelua on ihan turha vaatia, jos siitä ei suostu mitään maksamaan. Winston saattaa lopettaa ennen kolmea, mutta hänelle Johanna ei mielellään puhu mitään, koska häntä vituttaa tällaiset emätursakkeet. Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit