torstai 23. tammikuuta 2020

Yksityinen kutsukirje

Edustusto voi pyytää hakemuksen liitteeksi erilaisia asiakirjoja, joilla osoitetaan suunnitellun oleskelun tarkoitus, edellytykset ja kesto. Tällaisia asiakirjoja voivat olla esimerkiksi matkaliput, vahvistettu hotellivaraus, yksityinen kutsukirje ja virallinen kutsu. Pitäisi kirjoittaa yksityinen kutsukirje jotta saisin filippiiniläiselle tyttöystävälleni Schengen viisumin Suomeen.


Mitä asioita siihen kutsukirjeeseen pitäisi kirjoittaa jotta se tulee varmasti oikein ja edistää viisumihakemuksen läpimenoa? Miten vaikeaa tai helppoa on nykyisin saada tuo Schengen viisumi filippiiniläiselle? Yksityinen tie tai tienosa lakkaa, kun se taikka sellainen liikenneväylä, jolle sen liikenne on tarkoitettu siirtyväksi, luovutetaan katuna yleiseen käyttöön niin kuin siitä erikseen säädetään. Päätöksessä, jossa katu hyväksytään tarkoitukseensa, on määrättävä, mitkä tiet tai tienosat vastaavasti lakkaavat. Kutsukirje liiketoimintaan Venäjälle.


Venäjälle suuntautuvaan liikematkailuun, tarvitaan viisumi ja virallinen kutsukirje , josta käy ilmi matkan tarkoitus. Venäjän maahanpääsyvaatimuksissa todetaan, että viisumin saamiseksi Venäjälle tarvitaan kutsukirje. Pitäis laatia kutsukirje ulkomaalaiselle ystävälle viisumihakemuksen liitteeksi. Turistiviisumia varten. Mistäpä löytysi mallia?


Perhetuttu kutsutaan kyläileen kodissamme. Asuu Kanadassa ja on Turkin kansalainen joten joutuu anoon viisumia Turkista. Ankarassa, Suomen suurlähetystössä alkavat jo olla tosi väsyneitä kutsukirje - ja viisumikysymyksistä. Niitä kysellään aivan liikaa sieltä. Huomaa, etteivät jaksa enää palvella.


Heidän nettisivuiltaan löytyy kyllä hyvä kutsukirje pohja. Sen keskeisiin tavoitteisiin sisältyy laskea inflaatioaste alle prosentin ja nostaa talouskasvu prosenttiin. Edellä mainittuihin vielä täydennyksenä se, että mikäli vieraalla ei ole itsellä sitä rahamäärää mitä Schengen-viisumi edellyttää, on kutsuun syytä kirjoittaa sitoumus, kulujen maksamisesta.


Näiltä sivuilta löytyy oikeuslaitoksen asiakkaille tarkoitettuja lomakkeita. Lomakkeiden käyttö. Pdf-muodossa olevien lomakkeiden avaaminen vaatii Adobe Acrobat Reader-ohjelman.


Tässä blogisarjassa käsitellään hyvän ja tehokkaan tapahtumaviestinnän toteuttamista. Ensimmäinen osa käsittelee luonnollisesti hyvää. Seulontaan kutsuttaville tulee henkilökohtainen kutsukirje , jossa on ehdotettu tutkimusaika ja ohjeet sen muuttamiseksi. Kuvauspaikkana on Terveystalo Hämeenlinna, Sibeliuksenkatu B, 2. Toimitan sen siis lähetystöön, mutta mitä kaikke.


Toimituksen aloittaminen katsotaan tiedotetuksi, jos kutsukirje on vähintään päivää ennen alkukokousta annettu postin kuljetettavaksi tai muulla tavoin toimitettu asianomaiselle taikka vähintään seitsemän päivää ennen alkukokousta luovutettu vastaanottajalle kirjallista todistusta vastaan taikka jos kutsu on julkaistu. YHDISTYKSEN KOKOUS Aika 25. Itse soitin aikoinani UM:ään ja sain sitä kautta erittäin asiallista palvelua sekä hyviä neuvoja. Delhin Suomen suurlähetystöstä harvemmin saa mitään hyödyllistä apua, valitettavasti!


Viisumin tarve ja Suomen hyväksymät matkustusasiakirjat. Schengen-valtiot ovat yhteisesti päättäneet ulkovaltojen kansalaisten liikkumisesta alueellaan ja minkä valtioiden kansalaisilta vaaditaan viisumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit