maanantai 20. tammikuuta 2020

Pubivisa 2019

Oliko pubivisa , johon osallistuit hyvä, riman alitus tai jotain siltä väliltä? Anna äänesi ja kerro kokemuksistasi. Eikö järjestämääsi tai vierailemaasi pubivisaa, tietovisaa tai tietokilpailua löydy sivustolta?


Ilmoita pubivisa pubivisat. Aluefinaaleja järjestetään tammikuussa La 25. Pubivisa tekoälystä 5. Dokumentissa muusikko PJ Harvey etsii maailmalta inspiraatiota levylleen mutta prosessi näyttää hyväosaisen. Tipattomalla tammikuulla tarkoitetaan vuoden ensimmäisen kuukauden viettämistä ilman alkoholia.


Ajankohta on hyvä, sillä joulun ja uudenvuoden jälkeisillä ”härkäviikoilla” palataan usein arkisen aherruksen ääreen ja haetaan elämään uutta tasapainoa. IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista!


Oheinen pubivisa toimii hyvänä starttina kuukaudelle. Tavoitteena on herättää ajatuksia alkoholinkäyttöön ja totuttuihin käyttäytymismalleihin liittyen. Juonnettua karaokea, pöytäpelejä ja dartsia.


Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Voisiko katastrofaaliseen kannatukseen vajonnut kepu pelastua seuraavissa presidentinvaaleissa? Setä Arkadia alias Timo Haapala. Järkevämpää ajanvietettä ilmaiseksi! Pelaa Mahjongia, Sudokua, erilaisia nettipelejä tai useita visoja.


Voit myös tehdä oman tietovisasi. Ensimmäisellä kierroksella kysellään yleisempää yleistietoa ja kakkoskierroksella keskitytään ajankohtaisiin aiheisiin. Pertti ja Henriikka Mustajoen vetämän visailun kysymykset on poimittu monilta eri tieteenaloilta. Akateeminen pubivisa 29.


Kysyjinä Petteri Sinervo, Antti Tulonen, Timo Ahlroos ja alumnit. Wanhat Mestarit ympäri Suomen kutsuvat viihtymään! Meillä tapahtuu vuoden jokaisena päivänä. Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa.


Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Vuosittain tammikuussa järjestettävää tapahtumaa vietetään seuraavan kerran torstaina 16. Tieteiden yö on tieteen oma kaupunkitapahtuma Helsingin Kruununhaassa.


Lähde mukaan kielimatkalle Málagaan 16. Kieli- ja kulttuurimatka Skotlantiin. Venäjän Karjalan tasavallan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit