keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Viipurin risteily lappeenrannasta 2018

Löydä oma suosikkisi miljoonien titteleiden joukosta. Koet koko Saimaan kanavan ja sen kahdeksan sulkua, nautit kauniiden maisemien lisäksi myös laivan antimista ja ohjelmasta. Lappeenrannasta ja Imatralta lähtevillä risteilyillä pääsee ihailemaan Saimaan ainutlaatuisia näkymiä, rentoutumaan hyvässä seurassa ja viettämään ikimuistoisia hetkiä. Kahden tai kolmen päivän vierailulla voit tutustua tarkemmin kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin.


Viipurin ja Pietarin risteilyt.

Näillä matkoilla et tarvitse viisumia, kun kuljet laivalla molempiin suuntiin. Etukäteen ei ehkä uskoisikaan, kuinka kiehtova laitos Saimaan kanava on. Ensimmäinen sulku lyö ällikällä, jos ei ole aiemmin kanavissa kulkenut. Lähetämme pyydettäessä ravintoloiden meny ehdotelman. Laiva saapuu sulkuun.


Voit listata hotellit all inclusive -mahdollisuuden mukaan. Voit myös eritellä hotellit, joissa all inclusive kuuluu hintaan ja hotellit, joissa se on mahdollista saada lisämaksusta.

LAPPEENRANTA – SAVONLINNA – KUOPIO, pv. Lähtö - Lappeenrannasta klo 9. Seuraavana päivänä - jatko Kuopioon, jossa laiva on klo 19. VIIPURIN PÄIVÄMATKAT: La 7. Tee löytöjä kauppahallista ja torilta sekä lukuisista kaupoista.


The tickets direction Vyborg-Lappeenranta, can mainly be bought from the Vyborg bus station cashier and secondly straight from the driver, if the cashier is closed. Jokaisella päivämatkalla saat yhden leiman. Bussimatka Lappeenrantaan. Kortteja ei voi yhdistää.


Sokos Hotel Lappee. Ilta omatoimista Lappeenrantaan tutustumista. Tarpeidenne mukaan suunniteltu tilausristeily palveluineen on elämys ystäville, henkilökunnalle tai liiketuttaville – juhlaristeily, joka muistetaan. Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin.


Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle, mistä käsin voit vierailla. Paluumatkalla laivalla oli bändi esiintymässä baarissa joten oli tanssia ja yhteislauluakin.

Hotelli Druszba on minullekin jo vanhastaan tuttu hotelli,hyvin viihtyisä ja palvelut paikallaan,masina parkki hotellilla jne. Hyvät ravintolat siellä ja lähistöllä. Yleisiä matkapakettiehtoja 1. Viisumivapaa risteily on hyvä vaihtoehto,.


Venäjän viisumit ja matkat. Nopea viisumikeskus. Varaa Lähialuematkojen valmis matkapaketti kätevästi verkkokaupassa. Päivä Pietarissa risteily.


Pietari on rakennettu saarelle, joita yhdistää yli 3siltaa. Lukuisat kirkot ja palatsit kohoavat Nevajoen rannalta. Ryhmät ja kokoukset.


Meidän kanssamme viet ryhmäsi kätevästi ja edullisesti Pietariin – ja kun varaatte matkan ryhmämyyntipalvelumme kautta, ette tarvitse viisumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit