torstai 9. tammikuuta 2020

Puhelin ekaluokkalaiselle 2019

Aina kk takuulla ja päivän palautusoikeudella. Vertaamalla löydät sopivimman. Katso mikä liittymä vei voiton! Oma puhelin tuo iloa ja turvaa pienen koululaisen päivään. Mutta mitä puhelimen ja palveluiden valinnassa pitää muistaa?


Kokosimme parhaat vinkit vanhemmille. Tässä on kuusivuotiaan Markuksen tuleva koulumatka: ohi kerrostalojen, joissa asuu paras kaveri Aapo. Sitten muutamaa isoa rappusta ja pientä askelmaa alas ja läpi asvalttipihojen.


Kesä on erinomaista aikaa ostaa lapselle ensimmäinen älypuhelin – lapsi ehtii hyvin oppia puhelimen käytön ennen koulun alkua ja vanhemman on helppo seurata puhelimen käytön harjoittelua. Myös käytetyn puhelimen osto voi olla varteenotettava vaihtoehto. Tarvitseeko lapsi älypuhelimen?


Vastauksia kysymykseen on monenlaisia. Oli puhelin minkä hintainen tahansa, tulee siitä pitää huolta. Lapset eivät aina käsittele tavaroitaan hellävaraisesti ja tämä pätee myös puhelimeen. Koska vahinkoja sattuu ja tapahtuu, suosittelemme suojaamaan puhelimen asianmukaisilla lisätarvikkeilla. Näytönsuojakalvo on edullinen tapa ehkäistä naarmuja ja näytön särkymistä.


Jos ja kun lapselle puhelin hankitaan, kannattaa pelisäännöt sopia tarkkaan. Mikrobitin muissa oppaissa kerrotaan muun muassa sovelluksista ja peleistä, joita piltin puhelimelta saattaa jatkossa löytyä. Lue myös: Koska lapsen pitäisi saada ensimmäinen oma puhelin ? Näin vanhemmat vastaavat – ja ostavat silti puhelimen monta vuotta. Puhelin ei saa olla liian iso. Sen pitää mahtua käteen.


Siinä pitää olla kyllä myös hieno kuori. Jonnan mielestä pieni koko on myös hyvä, sillä silloin puhelin mahtuu taskuun talteen eikä jää niin helposti leikkikentille. Lisävarusteet ovat myös tärkeät, erityisesti hyvä suojakuori ja näytönsuoja.


Parhaat puhelimet löydät meiltä, Gigantista! Giganttisen laajasta puhelinvalikoimastamme jokainen löytää itselleen parhaiten sopivan mallin, oli kyseessä sitten uutuuspuhelin, viimeisen mallin älypuhelin tai helppokäyttöinen peruspuhelin. Liian iso puhelin jää helposti ottamatta mukaan tai reppuun äänettömälle, jolloin lasta ei tavoita. Taskuun ja yhteen käteen mahtuva malli on käytännöllisin nuorilla käyttäjillä. Erityisesti puhelimen leveydellä on merkitystä, kun käyttäjällä on pienet kädet.


Ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopii puhelin , joka on helppo käyttää ja joka toimii luotettavasti. Yhteisistä pelisäännöistä kannattaa sopia, jotta kaikki sujuu hyvin ja lapsi voi rauhassa tutustua uuteen puhelimeensa. Lue vinkkimme yhteisten pelisääntöjen sopimiseen ja puhelimenkäytön opettelemiseen. Flip -puhelimen suuret näppäimet vähentävät virhepainalluksia. Hätätilanteita varten puhelimen sivussa olevalla hätäpainikkeella tavoitat nopeasti jopa viisi valikoitua hätäyhteyshenkilöä.


Osalle hankinta on itsestään selvä, eikä se aiheuta vanhemmille tai lapselle sen enempää harmaita hiuksia. Iso osa perheistä pysähtyy pohtimaan, minkälainen laite lapselle hankitaan ja tarvitseeko lapsi puhelimeen soittamisen ja Jatka Pitääkö tulevalle ekaluokkalaiselle hankkia oma puhelin ? DNA:n puhelinliittymät. Rajattomasti puheluita, tekstareita ja 4G-nettiä vai liittymä, jossa maksu käytön mukaan. Mukaan myös EU-datapaketti. Koulun alku on odotettu tapahtuma joka sujuu mukavasti, kun sovit lapsesi kanssa arjen perusasioista.


Vaikka kaikkea ei voi ennakoida, monia hankalia tai vaarallisiakin tilanteita voidaan välttää, kun mietitte ja käytte yhdessä läpi etukäteen, miten niissä toimitaan. Moi tarjoaa sinulle gigaa dataa kuukaudessa, ja voit kytkeä samaan sopimukseen kätevästi monta sim-korttia. Liitä samaan tiliin koko perheesi tai kaikki simmejä käyttävät laitteet, kuten kännykät, mokkulat, riistakamerat ja ruohonleikkurirobotit. Muistan kun itselläni oli sitä muistia niin se täyttyi hetkessä.


Se puhelin lähtikin sitten vaihtoon, kun puhelin alkoi sitten sekoilemaan kunnolla tuon muistin takia. Ensin kannattaa tietysti kartoittaa käyttötarve ja käyttäjän toiveet. Käyttötarpeet voivat olla hyvin erilaiset, kun hankitaan ensimmäinen matkapuhelin lapselle tai juuri koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle , some- puhelin teinille, työkännykkä uransa aloittavalle tai helppokäyttöinen puhelin vanhukselle turvaksi ja seuraksi. Saat viestinä linkin sovelluskauppaan. Kampanja koskee vain uusia numeron siirtoja Telia Dotiin kampanjan voimassa oloaikana - 6. Elisa Viihde Premium kk -. Tilaa uusi puhelin , tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan.


Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit