keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Sää hongkong

Valitse sopiva hotelli edullisesti. Hanki hotellisi erikoishintaan. Kong Kiipeilytarvikkeet verkosta. Maksuton lähetys € sta alkaen! Täsmäsää Hong Kong.

Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille. Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Tuore vuorokauden sääennuste kohteelle Hong Kong. Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila. Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita.


Tuntikohtainen sääennuste kohteelle Hong Kong. Kesät ovat yleensä kuumia ja kosteita, ja talvet viileitä ja kuivia. Ota yhteyttä tänään!

Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti. Hongkongin ilmasto on subtrooppinen. Keskiviikkona on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Parasta vierailuaikaa ovat loka–marraskuu, jolloin sää on lauhkean lämmin ja kuiva – kuin Suomen kesä parhaimmillaan.


Aamun lämpötila on astetta. Päivällä saavutetaan enintään astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta. Matkustaa sää ja ilmasto.


Mukana myös koko maailman sää , sadetutka sekä lämpö- ja tuulikartat. Katso sää kohteessa Kowloon. Käytössä olevat sääasemat on merkitty karttaan keltaisilla ja punaisilla pisteillä. Aseta hiiri pisteen päälle nähdäksesi sääaseman nimen. Perjantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa.


Iltapäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Keväisin illat ovat viileitä.

Ilmasto ja sää Japanissa Tällä sivulla on yleistietoa säästä ja ilmastosta Japanissa. Alapuolella olevassa taulukossa on kaupunkikohtaisia lämpötiloja ja sademääriä. MeteoTrend: Sää in Sha Tin tänään, huomenna ja viikon. Tarkka ja yksityiskohtainen sääennuste Sha Tin.


Ilman lämpötila ja kosteus, paine, nopeus ja tuulen suunta, sademäärä, auringonnousu, auringonlasku. Liity Finnair Plus -jäseneksi ja nauti monista rahanarvoisista eduista kotona ja maailmalla, tai luo Finnair-tili, joka nopeuttaa lentojen varaamista ja pääset helposti käsiksi tietoihisi Finnair-sivustolla. Mainioita vierailukohteita ovat esimerkiksi Cheung Chaun, Lamman ja Lantaun saaret. Laivoilla on helppo lähteä lyhyemmille tai pidemmille retkille.


Tuoreimmat uutiset vuorokauden ympäri. Saavutit sivun lopun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit