torstai 23. tammikuuta 2020

Viisumi venäjälle pori

Kaikki Suomen kansalaiset tarvitsevat Venäjälle matkustaessaan viisumin. Asia kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen matkaa. Venäjälle matkustaessa tarvitset viisumin, jota ei voi hakea rajalla.


Viisumit myöntää Venäjän konsulaatti. Meidän kauttamme viisumien hankinta on helppoa ja turvallista. E- viisumi ei toistaiseksi käy Allegrossa.


Matkustajat eivät vielä voi käyttää e-viisumia matkustaessaan rajan yli Allegro-junalla. Kertaviisumi: Kertaviisumi on henkilökohtainen turistiviisumi, jonka voi anoa enintään päiväksi, yhtä matkaa varten. Turistiviisumin hinta on € ja se sisältää SoloVisa-palvelun hankkiman kutsun. Varaa viisumin saamiseen kaksi viikkoa.


Lähialuematkat hoitaa käytännön järjestelyt puolestasi ja huolehtii viisumin valmiiksi perille toimitettuna. Vuosien kokemus takaa asioiden etenemisen juuri kuin pitää. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! EU ja Venäjä teki vuosi sitten sopimuksen viisumien hinnoista ja käsittelyajoista. Tuomme yhteen Venäjästä eri tavoin kiinnostuneita ihmisiä.


Tarjoamme kulttuuria, tietoa ja elämyksiä. Tuemme vuoropuhelua, yhteistyötä ja kielten oppimista. Viimeinen tieto eli 26. Eppäillä tuotakin soppii. Tolstoissa kuulemma viisumi käy koska matkustajat tarkistetaan Viipurin asemarakennuksessa toisin kuin Allegrossa.


Siinä tarkistus tehdään junan kulkiessa. Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Venäjä hyväksyy sähköisen e-viisumin Pietariin, Leningradin ja Kaliningradin alueelle.


Palvelumme hoitaa e-viisumin vaivattomasti puolestasi ja toimittaa valmiin e-viisumin haluamallasi tavalla. EU-maat ja Yhdysvallat. Ennen viime vuotta, Suomen kansalaiset tarvitsivat Valko- Venäjälle matkustamiseen viisumin.


Lähde Turun Neva Toursin matkaan Venäjälle ! Matkusta viikoittain bussilla tai junalla Pietariin, koe kesän kiertomatkoilla Karjalan kauniit maisemat tai kokoa ryhmä räätälöidylle matkalle haluamaasi. Olemme erikoistuneet viisumien hankintaan Venäjälle. Sen avulla voit oleskella Venäjällä yhteensä päivää 1päivän aikana tai tehdä useita matkoja Venäjälle vaikka päiväksi kerrallaan kertaa viisumin. Tee viisumitilaus sivujemme kautta! Olemme sellaisessa käsityksessä, että sähköinen viisumi tulisi koskemaan.


Venäjän viisumihinnasto ja venäjän viisumin toimitusaika. Voit tilata meidän kauttamme haluamanlaisesi viisumin venäjälle vaivattomasti kellon ympäri online-tilauksena. Matkoja Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua) ja Venäjälle.


Mukaan tulee paperikuvaa. Biopassilla varustettu turisti ei tarvitse viisumia. Varmista kuitenkin matkatoimistosta tai lähetystöstä tämänhetkiset vaatimukset matkallesi.


Rajavartiolaitos on rajaturvallisuuden ja merellisen turvallisuuden viranomainen. Seuraavilla sivuilla ajankohtaisia kuulumisia hankkeistamme maalla, merellä ja ilmassa. Mobiilisovelluksen huoltokatkon aikana viranomaispostin voi katsoa osoitteessa Suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit