tiistai 21. tammikuuta 2020

Verkostokartta pdf

Voit kirjoittaa heidän nimensä tai merkitä ylös vain nimen etukirjaimen. Verkostokartta Piirretään ”kartta”, jossa kartoitetaan omia verkostoja ja niiden mahdollisuuksia tarjota työpaikkoja tai toimia työllistymisen tukena 1. Kirjoita keskiympyrään kuka sinä olet ja mikä on ammattisi 2. Kerää keskiympyrää koskettaviin laatikoihin verkostoosi kuuluvat ihmiset, jotka voisivat auttaa työllistymisessäsi 3. Laadi itsellesi verkostokartta. Nimeä verkostokarttaan olemassa olevia yhteistyö- kumppaneita. Pohdi, miten voisit laajen. Kirjoita uusia mahdollisia kumppa- neita nykyisen Verkostosi ympärille.


Jaetaan kurssilaisille Työnhaun verkostokartta (liite). Kerrotaan, että tehtävänä on täyttää verkostokarttaan keskelle unelma-ammatti ja sen ympärille laatikoihin omiin verkostoihin kuuluvia ihmisiä, jotka voisivat jollain tavalla auttaa kurssilaisia työnhaussa. Toisaalta kyselyssä tuotiin esille myös kehittämisen paikkoja.


Sosiaalinen verkostokartta Vaihe Vaihe PERHE SUKULAISET AMMATTILAISET MUUT TÄRKEÄT IHMISET. Tarkastele verkostokarttaasi. Myönteisen muistelun korteilla voidaan vahvistaa ikäihmisten mielen hyvinvointia tarinoimalla mukavista muistoista, omista vahvuuksista ja selviytymistaidoista. Kortit toimivat sekä kahdenkeskisessä keskustelussa että ryhmien kanssa.


Kortteja voi tilata painettuina tai ladata ilmaisena pdf -tiedostona. PALVELUJEN TUOTTAJAT OPPILAITOKSET VIRASTOT KUNTA JÄRJESTÖT MUUT TAHOT HANKKEET TNO-Palvelut Nimi Nimi Nimi Nimi Nimi Nimi Organisaation perustehtävä Tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kuvaus Yhteystiedot: käyntiosoite, nettisivut, puhelin, verkoston yhteyshenkilö Aukioloajat. Päivä-hoidot mi, päiväyks Aikuisten psykosos lastentaudit Äitiys- ostopal pkl Lasten neurologia Sampo vammaispal Kehitys vamma pkl srk Järjestöt Hallinnon ylätaso Asiakastyö Johtoryhmä Monialainen työryhmä, osin asiakaspinnassa Ohr Ohr,kun nat ohr Perhetii Nuorten Perheasi oiden neuvotte lu Hus hallitu Sos. Lastensuojeluilmoitus tehdään ensisijaisesti lapsen asuinkunnan sosiaalitoimeen tai sosiaalipäivystykseen. Kun lapsen asuinkuntaa ei tiedä tai tilanne on kiireellinen, voi olla yhteydessä hätänumeroon 112.


While it is great to have a free PDF conversion service on the Internet, you may wish to consider a paid desktop PDF Printer software if you convert files to PDF format on a consistent basis. Having a paid PDF printer software would ensure you can convert your files at any point even if you do not have access to the Internet. VERKOSTOKARTTA KATSO! Verkostokartta , laitosten nykyiset keskinäiset ja ulkoiset yhteydet Ensimmäiseen kuvaan (kuva 1) on kuvattu pelastuslaitosten verkon rakenne tällä hetkellä.


Mitä osaamista ja kyvykkyyksiä yrityksen itsessään tulisi tunnistaa ja kehittää pystyäkseen tehokkaaseen verkostoyhteistyöhön ulkopuolisten kanssa? Forgot your password? Joutsan seudun aikuisten TNO-palvelujen verkostokartta , muut organisaatiot.


Joutsa_Aikuisohjauksen_ verkostokartta _muut_organisaatiot_13. Htävä: verkostokartta a) piirrä omista ryhmistä verkostokartta. B) mieti, kuka verkostossasi voisi olla suosittelija?


Musiikki - kerho Koulu Minä Harrastukset Oma yläkoulu 8B-luokka Perhe Jalkapallo 8B-luokka kuoro meidän talo Naapurit. Renault Trucks on osa Volvo Group konsernia. Kuntoutusprosessin alussa selvitetään, ketkä kuuluvat sinun lähiverkostoosi ja minkälaisissa asioissa he ovat tukenasi.


Käsite- ja miellekartat voidaan mallintaa hierarkkisesti jotakin kokonaisuutta tai vapaasti kasvavaa ideoiden ja ajatusten virtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit