keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Myydään leipomo

Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Leipää paistoi yksi uuni ja sitä vietiin myyntiin hevosen kyydissä eri puolille Tamperetta. Nykyisin Leivon kymmeniä erilaisia leipiä ja makeita leivonnaisia myydään monella Suomen seudulla.


Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä. Menestyvästä perheyrityksestä luopuminen ei ollut tunnetasolla aivan helppoa, mutta myyntiä oli harkittu jo pari vuotta.

Kaikki Fazer leipomot-ilmoitukset sivustoilta Tori. Valikoimastamme löydät perinteiset suolaiset ja makeat herkut, piirakat, pullat ja laadukkaat leivät. Gateaun juuret ovat ranskalaisissa ja pohjoismaisissa leivontaperinteissä.


Ne takaavat hyvät maut ja pienen päivittäisen luksuksen arjen keskellä, oli kyse sitten leivästä tai konditoriatuotteista. Aukioloajat: ti-pe 9-1 la 9-16. Varaa joulun leivät ja herkut leipomolta!


Yrityksemme käyttää vain luomukanaloiden munia.

Yrityspörssi on Suomen laajin kauppapaikka yrityksen ostajalle ja myyjälle. Tee yrityskaupat helpommin verkkopalvelumme kautta. Satoja myytäviä yrityksiä, löydä oma unelmasi. Hakuvaihtoehtojen avulla voit etsiä ilmoituksia haluamaltasi toimialalta ja alueelta. Jos et valitse mitään, näkyvät kaikki ilmoitukset.


Ilmoituslistaa voit järjestellä aakkos- ja suuruusjärjestykseen klikkaamalla sarakkeiden otsikoita. Kaikki Eromangan erinomaiset tuotteet leivotaan tuoreeltaan ja käsin päivittäin. Olemme saavuttaneet paljon suosiota laadukkaiden tuotteidemme ansiosta, joita myydään Ylöjärven myymälämme lisäksi ympäri Etelä-Suomea. Herkulliset suussa sulavat voilla ja kermalla leivotut leipomo - ja konditoriatuotteemme syntyvät käsityönä tuoreita raaka-aineita käyttäen.


Livonsaaren leipomo leipoo luomu-artesaanileipiä Turussa. Useimmat leivistämme on tehty maukkaaseen taikinajuureen. Leipiä myydään Turun alueen kaupoissa, ja suosittua Tattarinäkkiä ympäri maan. Ammattitaidolla tehdyt monipuoliset leipomotuotteet ovat niin yksityishenkilöiden kuin B2B asiakkaiden suosiossa.


Kaikki puu-uunileivät myydään Välikadun puodista, tervetuloa! Leipomotuotteita myydään suoraan mm. Virtanen Oy on pääkaupunkiseudun vanhimpia leipomoita, joka on tunnettu niin tuotteistaan kuin joustavasta palvelustaan.

Tuottemme ovat vähäsuolaisia ja suurin osa laktoosittomia. Verkkokaupan tuotteita myy Nurmileipä Oy. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tiedot.


Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusehto: vapaasti varastossamme. Maksu pikasiirto, käteinen. Vesi, täysjyväkaura ( ), vehnäjauho, suola ( ), säilöntäaine (E202).


LaktoositonMaidotonKananmunaton. Myydään kpl pussissa. Teemme kaiken käsityönä aina alusta loppuun asti. Siellä on pidetty yllä leipomotoimintaa jo monen vuosikymmenen ajan.


Yksi teräsalalla pisimpään toimineista perheyrityksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit