perjantai 17. tammikuuta 2020

Nordea käteistalletus konttorissa

Ota rahahuoltopalvelumme yrityksesi käyttöön. Päiväkassatilitykset hyvitetään tilillesi sujuvasti ja turvallisesti. Saat tarvitsemasi vaihtorahat joko konttorista tai voit tilata ne suoraan arvokuljettajalta. Yhteystiedot Nordea konttorit Helsinki toimipaikan verkostolle, mukaanlukien pankin tarjoamat henkilöasiakkaiden konttorit, yrityskonttorit, sekä kaupungista löytyvät maksuautomaatit. Jos pankki olisi tarjonnut mielestäni toimenkuvaansa itsestään selvästi kuuluvat palvelut, olisin tietenkin hoitanut talletuksen konttorissa.


Tällöin rahojeni niin kovin kiinnostava alkuperä olisi tullut selvitetyksi samalla kertaa, nimimerkki kirjoittaa. Nordea konttorit Espoo yhteystiedot kaikkiaan yhdeksälle toimipaikalle kaupungissa, mukana Espoon ja Länsi-Uudenmaan yrityskonttorit. Konttoreita löytyy eri puolilta kaupunkia, mukaanlukien kaupunginosista Tapiola, Espoonlahti, sekä kaupungin keskustasta (Espoontori) ja kauppakeskuksista Sello ja Iso-Omena. Seurauksena Nordea sulki minulta TalletusOton käyttömahdollisuuden, eikä sitä näköjään enää saa takaisin, vaikka kävin konttorissa kuulusteltavana. Kuulemma selvitys rahojen alkuperästä ei ollut riittävä.


Kortit ja älypuhelinten maksusovellukset ovat helppo ja turvallinen tapa maksaa joka tilanteessa. Jos tarvitset käteistä, voit nostaa sitä kätevästi automaateista tai vaikkapa ruokaostoksien yhteydessä kaupasta. Keskustele asiantuntijamme kanssa niin lainoista, talletuksista kuin sijoittamisestakin. Asiantuntijamme voit tavata Verkkotapaamisessa, puhelinneuvottelussa ja konttorissa. Varaa aika tapaamiseen.


Käteistä K-ruokakaupan kassalta Voit nostaa käteistä ruokaostoksilla ollessasi. Hae palveluhinnastot paikkakunnan, pankin tai konttorin nimellä. Kirjautumalla verkkopalveluun, näet oman pankkisi palvelumaksut. Asiakkaan verkkopankissa tekemä maksumääräys. Ulkomaan maksumääräys, josta vastaanottajapankki ei saa vähentää kulujaan Vastaanottajapankin kulut, jotka ylittävät niitä varten perityn määrän, peritään asiakkaalta jälkikäteen.


Konttorissa tehty maksumääräys tai SWIFT-sekki. Jos asiakkaalla on toisessa pankissa esim. Vähävaraisemmalle asiakkaalle osake-rahaston kurssimuutokset ovat ongelmallisempi tilanne, koska hän saattaa tarvita varojaan ulos hetkenä minä hyvänsä ja kurssi saattaa silloin olla laskusuunnassa. Voit hakea verkkotiliotteita, luoda laskuja, tarkistaa säästämisen tuotteita ja lähettää viestejä pankille viestitoiminnon kautta. Avistavaluuttatili on kuin tavallinen pankkitili.


Voit nostaa varojasi euroina tililtä koska tahansa ja tilisi tapahtumista saat tiliotteen. Ei tiennyt, koska hänen piti käydä pankinjohtajalta kysymässä asiaa. Otti epäillen kauppakirjasta kopion ja vasta saatuaan pankinjohtajalta varmistuksen rahat kelpasi laskettavaksi tilillemme. Hymyä ei sen palvelun aikana irronnut, vaikka muuten siinä konttorissa asioidessani on aina vallinnut rento meininki.


Nordea -pankin lakiasioista Suomessa vastaava johtaja Sakari Wuolijoki ei usko valvonnan lisääntymisen muuttavan asiakkaiden tai rahaliikenteen tarkistuksia niin, että asiak­kaille näkyvä toiminta muuttuisi merkittävästi. Joitain tarkistuksia voi tulla lisää, mutta pankit tai Fiva eivät halua vielä niitä spekuloida. SISÄLTÖOHJE MAKSULIIKETILASTON RAPORTOINTIA VARTEN (MATI) Versio ( ) Voimassa alkaen (raportoitavan periodin alkupäivämäärä) 1. Versiohistoria Versio Päivämäärä Voimassaolo Muutokset Ensimmäinen versio ohjeesta suomeksi Täsmennetty määrityksiä, ulkoasu päivitetty Taulu kohta 2(s.12): tarkennettu, että sis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit