perjantai 24. tammikuuta 2020

Naapuri soitti poliisit

Ei ne poliisit oikein mitään sanonut kuin kiltti koira ja ihan tarveeltä se näyttää,kun naapuri oli sanonut että se on laiha koira ja kyseinen naapuri on alusta asti ollut mun muuttoa vastaan tähän asuntoon ja itse pitävät avotulta puuaidan takana jossa on vieressä moottorikelkka joka voisi syttyä palamaan ja ei täällä saisi. Poliisi tuleekin paikalle, ja mies kertoo heille, että asunnossa oleva kamera lähettää live-kuvaa verkkoon. Näinpä mies striimaa oman pidätyksensä katsojille suorana. Mutta sitten alkaa tapahtua.


Yhdysvaltalainen 57-vuotias mies soitti hätänumeroon ja valitti poliisille naapurista kuuluvien rajujen seksiäänien vuoksi, mutta ei taatusti odottanut tästä aiheutuneita seurauksia. Mark Galinin korvat eivät kestäneet naapurien railakasta ilakointia, joten hän kutsui poliisit kahdesti paikalle. Ajan rekisteröimättömällä ja katsastamattomalla autolla tässä pihalla, joka on minulle kuin harrastus.


Huolestunut naapuri luuli naisen huutavan apua ja soitti poliisit paikalle – todellinen huutaja huvittikin kaikkia 0:Myös Kiivi-papukaija tykkää pulista. Luin keväällä eräästä lehdestä ohjeen, miten perunaa voi kasvattaa ihan kerrostalon parvekkeellakin ämpäreissä. Savannah Watters ihmettelee, miksei naapuri tullut juttelemaan ensin hänelle tai äidilleen.


Minusta ihna hyvä että soitti , eihän nyt toisten paikoille saa ajaa,. Tällaisia nämä suomalaiset ovat. Luultavasti vain kateellinen rinnoilleni. Jarid Hamilton oli keskustellut videopuhelun avulla ystäviensä kanssa, kun hänen ovelleen oli tullut poliisi. Hamiltonin naapuri oli soittanut miehen asunnolle poliisit , koska hänen mukaansa asunnosta oli kuulunut liikaa meteliä.


Englantilainen 75-vuotias isoisä hämmästyi, kun poliisit saapuivat hänen kotiinsa. Syynä oli asunnosta kantautuneet pieruäänet. Englantilaiset poliisit olivat olleet vähintäänkin yhtä hämmästyneitä kuin asunnon omistaja, Colin Mitchell. Kun 8-vuotias Dorothy kävelytti koiraa yksin, huolestunut naapuri tarttui toimeen – ja soitti poliisit. Naapuri oli soittanut asiasta hätäkeskukseen.


Terraarion kanssa olikin sitten kulunut ihmetellessä jokunen tovi. Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun vääriä hälytyksiä tulee terraarioiden tai akvaarioiden sinertävän valon. Poliisit olivat innostuneet kyselemään kasvattamisesta ja niin edelleen.


Esimerkki soitin poliisit paikalle kun naapuri soittaa stereoita liian lujalla, poliisit kävi ja metelöinti jatkui. Uusi soitto hätäkeskukseen, niin sieltä vastatiin: poliisit sanoivat että viimeksi ei ollut meteliä(poliisi valehteli) on helpompi näin, koska et saa poliisia paikalle. Amerikassa juhlittiin itsenäisyyspäivää 4. Paikalliset ihmiset olivat rakentaneet suuren vesiliukumäen, jossa he pitivät hauskaa.


Yksi naapureista ei pitänyt tästä ”hulluttelusta”, jonka seurauksen hän soitti poliisit. Korkeakouluopintojen aikaan minulla oli naapuri , joka usein koputti oveeni ja pyysi rahaa. Sanoin aina, että olen persaukinen opiskelija eikä minulla ole säästössä mitään. Se oli todella outoa ja tapahtui ainakin kerran viikossa. Hän oli viisikymppinen ja työssäkäyvä nainen.


Hetken kuluttua poliisit saapuivat paikalle ja huomasivat, että kaikki oli kunnossa sekä järjestyksessä - tämän jälkeen he päättivät ryhtyä mukaan leikkiin. Myöhään torstai-iltana Ahtialassa neljä nuorta miestä tuli veneellä pihaan ja vei mukanaan kaasugrillin kaasupulloineen ja suojahuppuineen. Tekijöitä eikä grilliä etsinnöistä huolimatta tavoitettu. Tapausta tutkitaan varkautena.


Taas kävi poliisit morjestaan! Kysyivät vaan että tiedänkö kuka täällä ajaa katsastamattomalla autolla. En sitte sattunu tietää, lähtivät menee ja lopuksi käskivät sanoa että jos nään jonku ajavan niin sanon että ei saa ajaa ;D Parasta oli kuitenki ku käänsivät autonsa meidän pihassa, putki saabbi oli keskellä pihaa ihan sileillä takarenkailla.


Voin vain kuvitella mitä kärsimystä tuollainen naapuri saa aikaan – eikö ihmisillä ole todellakaan muuta tekemistä kuin kytätä naapuriaan. Meidän naapuri on aikonut ampua meidän kissan ja ei ole ilmeisesti tohtinut, niin kertoi yrittäneensä sitä hengiltä tärpätillä – siis lastemme lemmikki on kyseessä. Juuh eli tässä kävi näin, että mitä ilmeisemmin naapuri soitti poliisit liiallisen metelin takia (epäilen tiettyjä, jotka ovat aiemminkin tehtailleet aivan perättömiä ilmoituksia) noin kello (kyseessä rivitalo). Olimme siis juhlimassa muutaman kaverin kanssa.


Ilmeisesti pihalta kuului liikaa ääniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit