maanantai 13. tammikuuta 2020

Ruotsi keskustelu fraaseja

Ruotsi keskustelu fraaseja. Opit kielen alkeita, kulttuuria, kielioppia ja fraaseja Kuule niitä löytyy sieltä ruotsin kirjasta, jos viitsit vaan sen aukaista. Pitäisi tehdä ruotsin tehtävä, jossa tarvis tehdä ruotsinkielinen skitsofrenia potilaan tulohaastattelu osastolle, mutta kielitaito on aivan surkea (eli ei ole hajuakaan lauseen muodostuksista ja sanajärjestyksistä), tarvis löytää netistä tai jostain kirjasta matskua tehtävään. Huomenna ruotsin kirjoittajat!


Vinkkejä kaivattaisiin erityisesti esseeseen ja varsinkin fraaseja ym. Itelläni parannettavaa on eniten kirjoitelmassa ja näitä tärppejä kaipaisin! Muutkin varmaan ovat samassa tilanteessa! Ja jos joku muistaa kirjeen, puheen ym.


Tästä osiosta löydät ruotsinkielisiä ilmaisuja moniin jokapäiväisiin tilanteisiin. Sanonnat on valittu vastaamaan tämän päivän puhekielistä ruotsia. Jos sinulla on ehdotuksia uusista sanonnoista tai huomaat virheitä, otathan yhteyttä.


Start studying Hyödyllisiä ruotsin fraaseja I. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Tällä sivulla on joitain ruotsin perusilmauksia, joita voit käyttää jokapäiväisissä keskusteluissa sekä joitain yleisiä sanoja, joita voit nähdä kylteissä. Es español on 12-osainen espanjan kielen alkeiskurssi. Sanastoa, puheenymmärtämistä, fraaseja ja kielioppia harjoitellaan runsaiden tehtävien avulla ja kulttuuriosassa tutustutaan monipuolisesti Espanjan kulttuuriin. Kielten taitotasoasteikolla kurssi sijoittuu tasolle A1-A2.


IS esittelee populaarikulttuurista, oppikirjoista, tv-ohjelmista ja ihan vaan arjesta tuttua ruotsinkielistä lausetta, jotka jokainen suomalainen osaa. Vierailija: Oon lukenut nyt uutisia ja lehtiä mutta voisko joku vinkata jonkun kielioppisivun? Sieltä löytyy apua parhaiten.


Kertokaa hienoja fraaseja ja sanoja ruotsiksi Pitää kirjottaa ruotsin tunnil yks teksti, ja oon unohtanu melkee kaikki hienot sanonnat, täytesanat, hienot verbit jne D: semmosia mist tulee sellanen wow vähäks toi osaa hyvin -tunne XD kyllä, olen perfektionisti. Yleinen keskustelu Kuinka oppia äkkiä. Oma vinkkini on että opettelet etukäteen yleisiä fraaseja ja semivalmiita. NYT APUA jos en tarvitisi nyt heti. Suullinen koe oli parin kanssa keskustelu opettajan kanssa.


Se jännitti enemmän, mutta samalla taktiikalla mentiin. Opettelin ulkoa taas kymmenittäin erilaisia puhe fraaseja jne. Vinkkinä olin saanut että keskustelu kääntyy helposti omaan koulunkäyntiin niin siitä opettelin sopivia lauseita.


Rekisteröitymisen jälkeen pääset käsiksi kaikkiin sivulla oleviin materiaaleihin ja harjoituksiin. Tänne voi pistää kaikennäköstä sanastoo eri kielillä. Koska kaikki ei voi oppii jokaista kieltä, niin voitaisiin auttaa toisiamme kertomalla perussanastoa, mitä on hyvä osata kuten kiitos, anteeksi.


Tässä on muutamia selitettyjä fraaseja. Klikkaamalla pääset artikkeliin. Täällä on lista sanoista ilman linkkejä.


Kaikki sanat ja lauseet Learn with flashcards, games, and more — for free. Huolestuttavaa on se, että Suomesta ei löydy tällä hetkellä kuin todella hyvää selostajaa. Antero Mertaranta 2. Bubi Wallenius Tasosta kertoo ehkä jotain se, että Bubi Walleniuskin mahtuu parhaiden listalle, melko nukuttavaa miehen selostus välillä on. Ei minua haittaa opiskella muutakin kieltä englannin lisäksi, mutta miksi sen pitää olla juuri ruotsi (tai no, syyhän on tiedossa)?


Ettei suomenruotsalaisille tulisi paha mieli. Kehittyvän kielitaidon asteikko, suomi ja ruotsi toisena kielenä ja kirjallisuus (tukiaineisto) (liite) Taitotaso ASuppea viestintä kaikkein tutuimmissa tilanteissa A1-tasolla oppilas selviää useimmin toistuvista rajatuista arkisista kahdenkeskisistä kielenkäyttötilanteista. Suora sanajärjestys tarkoittaa, että subjekti on ennen predikaattia.


Kieltosanat sekä muut liikkuvat määreet tulevat päälauseissa ensimmäisen predikaattiverbin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit