perjantai 28. lokakuuta 2016

Ku 104 kela

Allekirjoitus Voimme käyttää tämän etuusasian ratkaisemiseksi saatuja tietoja myös muussa etuusasiassa, jos tiedot on lain mukaan otettava siinä huomioon. Samoin voimme käyttää muuta etuutta varten saatuja tietoja ratkaistessamme tätä etuutta. Lisätietoja – Merkitse numerolla, mihin hakemuksen kohtaan viittaat. Hakuaika: Sukunimi ja etunimi 1. Sivu (4) KU 1Kuntoutusta korvataan aikaisintaan sen kuukauden alusta, jolloin kuntoutushakemus on jätetty Kelaan.


Sivu (4) Kerro, miten toivot kuntoutuksen parantavan selviytymistäsi arjen toiminnoissa. Tarvitsetko sairautesi. Lataa hakulomake ( Kela , KU 1) Terveydenhuollon maksusitoumusta voi hakea alle 65-vuotias henkilö, jonka sairaus ei ole vaikea-asteinen sekä sitä vanhempi sairauden tai vamman asteesta riippumatta. KU 1Lomaketta käytetään tilanteissa, joissa Kela selvittää kuntoutujan tai kuntoutukseen osallistuvan omaisen tulkkaustarvetta.


Asiakas kirjaa lomakkeelle kielet, joita hän pystyy kuntoutusasioissa käyttämään. Tämän jälkeen Kela ratkaisee tulkin tarpeen. Hae Kelan kurssia lomakkeilla KU 1harkinnanvaraisena kuntoutuksena tai KU 1vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärin B-lausunto, jossa kuntoutustarve on todettu.


Voit hakea yhtä kurssia kerrallaan. Verkkolomake (PDF) Suostun, että tämän hakemuksen perusteella kurssin esivalinnan tekevä taho voi pyytää ja saada kuntoutustani ja siihen liittyen vammais- tai hoitotukea koskevia tietoja Kelasta ja muilta kuntoutuksestani huolehtivilta tahoilta siltä osin kuin se on tarpeellista kuntoutuksen järjestämisessä. Maksusitoumusta haetaan Kelalta lääkärin B-lausunnolla sekä kuntoutushakemuksella KU 104. Kela maksaa kuntoutujalle korvauksen tarpeellisista ja kohtuullisista matkakustannuksista omavastuun ylittävältä osalta. Haen kuntoutussuunnitelman mukaan alle 18-vuotiaan lapsen terapiaan Iiittyviä vanhempien ohjauskäyntejä 9. Kyllä terapian jatkoa tulee hakea aina hakemuksella.


Jos kyseessä on vaativa lääkinnällinen kuntoutus, tarvitaan jatkoon kuntoutussuunnitelman lisäksi hakemus KU 1sekä terapiapalaute. Den förnyade Suomi. Tera piaMessiin pääset toimintaterapiaan merkitsemällä hakemukseen palveluiden tarjoajaksi Terapia paja Oy:n. Etelä-Pohjanmaan aluee n asiakkaat ohjautuvat Terapiapajalta automaattisesti TerapiaMessiin.


Ku 104 kela

Kysymys: Markkinointi ? Voiko yksittäinen palveluntuottaja (esim. tmi) hyödyntää yhdistyksen esim. Kela korvaa kuntoutuksesta aiheutuneita matkakustannuksia omavastuuosuuden ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan. Yleensä se on julkinen kulkuneuvo, esim. Jos käytät muuta kuin halvinta matkustustapaa (esim. taksia), sinulla tulee olla terveydenhuollon antamana todistus sen tarpeellisuudesta. NÄIN HAET KELAN AVOTERAPIAAN 1. Täytä ja tulosta hakemus Vaativa lääkinnällinen kuntoutus ( KU 1).


Liitä kuntoutushakemukseen B-lääkärinlausunto tai vastaavat tiedot sisältävä lääketieteellinen selvitys, josta selviää kuntoutuksen perusteena oleva sairaus tai vamma ja toimintakyky, suositeltu kuntoutus ja sen perustelut sekä tavoitteet. Sana ”lääkinnällinen” ei tässä yhteydessä tarkoita sitä, että Vaativaa kuntoutusta haettaessa tarvitaan julkisessa terveydenhuollossa tehty kuntoutussuunnitelma, se määrittelee myös terapian frekvenssin ja keston. Harkinnanvarainen kuntoutus KU 1Vaativa lääkinnällinen kuntoutus KU 1Sisältö Ohjelman sisältöön vaikuttavat kuntoutujan ja perheiden yksilölliset tavoitteet. Tuemme terveydenhuollon, kuntoutujan ja hänen perheensä kanssa yhteistyössä asetettujen tavoitteiden saavuttamista jaksojen aikana. Liitä mukaan lääkärin kirjoittama kun-toutussuunnitelma.


Ku 104 kela

KU 1ja postita se mihin tahansa Kelan toimistoon. Kustannukset: Kelan järjestämä kuntoutus on osallistujalle maksuton. Matka- ja ansionmenetyskorvaukset tulevat Kelan säädösten mukaan.


Toimita lääkärin laatima B-lausunto tai hoitavan tahon laatima kuntoutussuunnitelma ja täyttämäsi kuntoutushakemus ( KU 1tai KU 132) Kelan toimistoon. Kurssille haetaan Kelan lomakkeella KU 132.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit