tiistai 18. lokakuuta 2016

Eevsku handstand

Jos olet valmis harjoittelemaan paljon ja olet pitkäjänteinen treeneissä, tulet varmasti oppimaan käsilläseisonnan. Materiaalit näkyvät täällä sinulle vähintään kuukauden ajan. Nimittäin ihanaakin ihanampi Eevsku järjesti pienelle porukalla aamiaistilaisuuden, jossa harjoiteltiin käsilläseisontaa ja herkuteltiin ihanan OHMYGOODNESSin aamupala. Rakastan käsilläseisontaa, mutta raskauden jälkeen harjoittelu ja tekeminen on.


Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi vähintään kuukauden ajan.

Saavutettavuusohjeet. Käsilläseisontaan vinkit videon lopusta, mutta kannattaa kuunnella myös mitä puhun videon alussa taitoharjoittelusta ja taitojen oppimisesta! Opi käsilläseisonta!


HANDSTAND by Eevsku MYYNNISSÄ NYT! Avaimet parempaan palautumiseen - RECOVERY by Eevsku MYYNNISSÄ NYT! Kuvassa näkyvä Braggen tuote on kirjoitettu suomenkielellä väärin! Alla oleva etiketti näyttää tältä ja tuote siis oikeasti on omenasiiderietikkaa EI viinietikkaa niinkuin virheellisesti kirjoitettu tuohon!


Handstand is a way of life #128579;#129412; #127996;.

Tässä yksi superfoo jota ilman en voisi olla. Ja superfoodi siksi, että ainakin omalla kohdallani tällä ihanuudella on ollut aivan mieletön vaikutus. Toivottuja postauksia on ollut alusta asti arkiset vauvajutut ja päätinkin pehmeysteemaan liittyen koota meidän suosikki vauvanvaatteita yhteen. Eveliina Tistelgren.


Tai patinka tūkst. Bachelor of Sports). Best Sport Blog Award in. Slaptažodis: Pamiršote prisijungimo vardą? Strict handstand push-ups – reps.


Kipping handstand push-ups – reps Kipping toes to bar – reps. Xo Gisele From Gisele Bundchen in handstand to Beyonce in wheel pose, see our favorite pics of fit celebs showing off their yoga skills. Tapahtuman tarjosi KappAhl Aivan mieletön aloitus tälle viikolle! Ohjelma oli täydellinen!


Viime viikonloppuna juhlittiin huikeaa Gloria Fashion Showta Kattilahallissa. Pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan tilaisuuteen ja piisteenä ii:n päälle KappAhl järjesti yhdessä ihanimman Sofia Ruudun kanssa etkot St. Oon ikuinen yliajattelija.


Ajauduin ja ajaudun usein tilanteisiin, joissa analysoin omaa tekemistäni niin pitkälle, että todellisuus alkaa hämärtymään enkä enää oikein hahmota mikä on oikeasti tapahtunut ja mikä on vain omien aivojen liioittelemaa tuotosta.

Somedays you need to hate the weights. Sometimes you need to remind the weights who the fuck you are! Tänään köysikiipeily ja käsillä seisonta osana treeniä.


It has been great course, instructors and mates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit