maanantai 31. lokakuuta 2016

Punainen lippu keltainen tähti keskellä

Lippu oli oikeastaan samanlainen kuin Burman kuningaskunnan aikana ennen brittivaltaa. Tähden oikealla puolella on neljä pienempää tähteä. Mallia on otettu Neuvostoliiton lipusta. Kiinan tasavallan lippu : Lipun pääväri on punainen , mutta vasempaan yläkulmaan on sijoitettu Kiinan kansallismielisen Guomindang-puolueen lippu.


Kultaa ja Scarlet - perinteinen väri symbolien maailmanlaajuisesti. Kuitenkin niiden yhdistelmä voi kuljettaa täysin eri merkityksiä.

Tutkimalla niitä, voimme oppia paljon. Lippu Kamerun lipun materiaali on polyesteriä ja koko 1x cm. Lipussa on kolme raitaa väreissä punainen , vihreä ja keltainen , keskellä keltainen tähti. Lippu yksinkertaisesti ripustetaan haluttuun paikkaan.


Toimitetaan yksittäin. Niue on Uuden Seelannin hallinnossa oleva korallisaari Tyynessämeressä Tongasta itään. Sen sanotaan symboloivan Niuen ja Uuden Seelannin lämpimiä välejä ja Niue-saaren kirkasta auringonpaistetta.


Suurempi tähti sinisen kiekon sisällä kuvaa Niuea itseään: saarta keskellä merta.

Jokaisella pitäisi olla tietää paitsi maan menneisyys, mutta myös alkuperästä sen tärkeimmistä symboleista valtiovaltaa. Tässä artikkelissa haluamme kuvata Imperial, tai Kansan leima, musta- keltainen -valkoinen lippu , jonka se kun hän ilmestyi, ja että henkilöityy. Punapohjainen leijonalippu aiheutti toisinaan sekaannusta, koska varsinkin laivojen perässä tai mastossa tuolloin miltei yksinomaan hiilipolttoisten höyrylaivojen savu mustasi sen niin ettei kuviota nähnyt ja punainen pohja aiheutti sen, että lippu sekaantui kokopunaisen bolsevikkilipun kanssa.


Kirgisian lippu on enimmäkseen punainen ja keltainen aurinko on ohi. Punaisen valta-asema on luultavasti yhteydessä Manaan, eeppiseen sankariin, jonka sanotaan keränneen kaikki Kirgisian heimot yhden yhteisen kansakunnan alle. Legendan mukaan tämän kansallisen sankarin lippu oli sama väri. Kamerunin kolmivärisellä lipulla on kolme pystysuoraa raitaa, vasemmalta oikealle, vihreä, punainen ja keltainen , ja keskellä on keltainen viiden pisteen tähti. Punainen symboloi kuitenkin myös rohkeutta ja arvoa.


Nämä ovat Pan-Afrikan liikkeen värit, ja Kamerun oli toinen maa, joka käytti niitä kansallisella lipullaan. Dahomeyn kuningaskunnassa lippu oli valkoinen, punainen runko ja norsu, jossa oli kruunu. Mielessäni on muutama erityisen kaunis lippu.


Beninillä oli myös kommunistinen tausta. Rajataan kuitenkin liput tässä tapauksessa pelkästään virallisiin valtiollisiin lippuihin, vaikka pidän esimerkiksi Uuden-Seelannin kokomustapohjaista hopeasaniaislippua hyvin viehättävänä. Maailman kauneimmat liput - onko Suomi listalla? Maailmassa on yli 2lippua ja ne ovat yhtä erilaisia kuin edustamansa valtiot. Nettiäänestys otti selvää, millä maalla on kaunein lippu ja laittoi maat järjestykseen.


Osta Lippu Grenada edullisin hinnoin netistä.

Meiltä löydät Pohjoismaiden suurimman valikoiman nopealla toimituksella. Tervetuloa tekemään. Aivan keskellä punainen bändi, se on valkoinen puolikuun ja kahdeksan- tähti.


Sininen raita viittaa kansakunnan turkkilainen perintö, punainen tarkoittaa edistystä, ja vihreä edustaa islamia. Puna valko sininen lippu Jemenin lippu - pedi. Lippu on puna-valko-musta trikolori, jonka tangon puolella on sininen kolmio. Kolmiossa on punainen tähti sosialismin merkkinä. Lippu on virallisesti mutta epävirallisena kansallislippuna puna-valko-vihreät värit otettiin Liettuan laivaston lipussa on valkoisella pohjalla.


Lippu - punainen viiva ylhäällä, valkoinen keskellä , musta alhaalla, muutama tähti valkoisella pohjalla 8. Rajanaapurit-Irak, Pakistan, Afghanistan 9. Tunnettuja kansalaisia-Salman Rushdie? Mitä tulee ensimmäisenä mieleen kyseisestä maasta? Irakin kanssa, amerikkalaisen lähetystön pitkä piiritys joskus -80.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit