keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Vuokraasunnon hakemuslomake

Tämä asuntokohtainen hakemus luovutetaan välittäjälle asuntoesittelyssä. Tällä lomakkeella voit jättää hakemuksen jo näkemääsi vuokrakohteeseemme. HUOMAATHAN, että lomakkeella voit hakea ainoastaan kohdetta, jonka asuntoesittelyssä olet käynyt. VUOKRA-ASUNNON HAKEMUSLOMAKE. Kiitos kiinnostuksestasi.


Täytä oheinen hakemuslomake. Tämä hakemus luovutetaan vuokranantajalle. Henkilötietoja ei luovuteta. Vuokralaisia löytyy laidasta laitaan. Jos valitset vuokralaiseksi ensimmäisen vastaantulijan, voi se osoittautua kalliiksi ja stressaavaksi kokemukseksi.


Siksi suosittelemme, että vuokranantajana pyydät vuokra-asunnon hakijoita täyttämään itsestään lyhyen lomakkeen, jolla saa hakijasta selville oleellisimmat asiat. Alta löydät linkit lomakkeisiin ja muihin ohjeistuksiin Asuntohakemus Huom! Muuttajan muistio Muistilista muuttaessa muistettavista asioista Muuttotarkastus Pohja sisäänmuuton hetkellä tehtävään muuttotarkistukseen, jossa kirjataan ylös asunnon kunto.


Voit joko vuokrata asunnon heti itse Lumo-verkkokaupan kautta tai jättää meille asuntohakemuksen Lumo. Jos etsit kotia työsuhdeasunnoksi, niin lue tästä lisää. Myös mahdolliset henkilötakauslomakkeet kannattaa liittää vuokrasopimukseen.


Alkuperäinen ja laajempi artikkeli on julkaistu Asuntosalkunrakentaja. Kirjoita tarvittavat tiedot alla oleviin tekstikenttiin sekä tee tarvittavat valinnat monivalintalaatikoihin. Asuntohakemus on voimassa kuusi (6) kuukautta ja hakijan on itsensä huolehdittava sen uusimisesta.


Uusimisen voi tehdä käymällä toimistossamme, soittamalla tai sähköpostilla. Tuusulan kunta haluaa tarjota asukkailleen viihtyisiä ja turvallisia koteja asuinympäristöineen. Asuntokannastamme vapautuu vuosittain noin 4asuntoa uudelleenvuokrattaviksi. Tammelan kunnalla on vuokrattavana eri kokoisia rivi- ja kerrostaloasuntoja. Lisäksi kunta omistaa As Oy -taloista yksittäisiä vuokra-asuntoja kpl, pääosin kerrostaloissa.


Heikkilänpelto, Heikkilänniity. Sähköinen hakemuslomake. Jos käytössäsi ei ole omaa tietokonetta, voit käyttää asiakaspalvelumme tiloissa olevaa tietokonetta. Asiakaspalvelussamme on mahdollista täyttää myös paperinen hakulomake, ja tarvittaessa toimitamme sinulle paperisen hakulomakkeen postitse. Siinä Kela sitoutuu korvaamaan vuokranantajalle sen vahingon, joka aiheutuu siitä, ettei tuensaajana oleva vuokralainen täytä vuokrasuhteesta johtuvia velvoitteitaan.


Hakijan on ehdottomasti allekirjoitettava hakemuslomake. Hakemus on voimassa kolme kuukautta ja sen voi tarvittaessa uusia puhelimitse. HAKIJAN HENKILÖTIEDOT.


Sukunimi ja entiset (painokirjaimin) Etunimet (puhuttelunimi alleviivataan) Asukasvalinna. Postinumero ja –toimipaikka. Useimmiten yksityisen vuokra-asunnon saa nopeammin kuin kunnallisen vuokra-asunnon. Yksityisen vuokra-asunnon vuokra on usein korkeampi.


Voit hakea yksityisiä vuokra-asuntoja internetistä ja paikallislehdistä. Myös asunnonvälittäjiltä kannattaa kysyä suoraan, onko heillä tarjota sopivaa asuntoa. Iän karttuessa toimintakyky usein heikkenee.


Silloin asumista tuetaan sopiviksi arvioitujen kotihoidon ja avopalveluiden keinoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit