torstai 6. lokakuuta 2016

Oman osaamisen tuotteistaminen lähihoitaja tutkinnossa

Tee työtä joustavasti milloin haluat! Satoja avoimia työpaikkoja pk-seudulla. Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti!


Tässä on työprosessin hallinta, työmenetelmien-ja välineiden ym hallinta, oman osaamisen tuotteistamisen suunnittelu, erit. Työn perustana olevan tiedon hallinta Perehdy huolella ammattitaidon arvioinnin perusteisiin pohjalta luettelo siitä, miten osoitat lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen liittyvän tiedon hallinnan. Ammatillisessa tutkinnossa hankittu osaaminen osoitetaan näytöissä. Näytöt järjestetään ensisijaisesti työpaikoilla aidoissa työelämän tilanteissa.


Osaamisen arvioinnista vastaavat opettajat ja työpaikan edustajat yhdessä. Erikoisammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto antaa menetelmiä ja taitoja toimia oman työyhteisön uudistajana ja suunnannäyttäjänä. Koulutuksen aikana voit kehittää omaa tehtävääsi, viedä käytäntöön uusia ohjeistuksia tai parantaa meneillään olevaa toimintaa palvelemaan paremmin asiakkaitasi.


Opinnot kestävät n. Aiempien opintojesi tai hankkimasi työkokemuksen perusteella voit anoa osaamisen tunnustamista, jolloin opintoaikasi lyhenee. Tutkinnossa ei ole osaamisaloja. Vaatteiden visuaalisen ilmeen merkitys käyttäjälle 3. Tällä kurssipohjalla voit harjoitella Moodlen käyttöä ja muokata tästä haluamasi oman kurssisi.


Kirjoitat siihen, kuinka nuo asiat käytännössä näyttösi aikana tulet tekemään. Jos et saa kaikkea paperille, niin sinulla on sitten näytön arviointikeskustelussa mahdollisuus täydentää kertoen. Näytöt suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä työelämän kanssa työpaikoilla. Perusteet -palvelun ilmettä uudistetaan. Uudelle etusivulle, josta löytyy myös uudet lukion opetussuunnitelman perusteet, pääset tästä linkistä.


Puutarhatuotannon osaamisalan suorittaneella on valmiudet ja perustiedot tehdä ohjauksen jälkeen avomaalla ja kasvihuoneessa kasvienhoitoon kuuluvia toistuvia tehtäviä (ruukutus, istutus, kastelu, hoitoleikkaus, sadonkorjuu ja kauppakunnostustyöt), käyttää tavallisimpia puutarha-alan koneita ja laitteita, pitää huolta oman työnsä. Opettajien palautteen pohjalta räätälöitiin NY Minicamp- ohjelma, joka liittyy enemmän omaan ammattialaan ja opiskelumotivaatioon. Leena Viinamäki (toim.) Sosiaalialan AMK -osaaminen hankkeen tehtävänä on syventää sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen tuottamaa teoreettis-metodologista osaamista sekä jäsentää sosionomin (AMK) työmarkkina-asemaa, työtä ja osaamista osana sosiaalialaa. Oman koulusi oppilaanohjaajat ja Sedu-opot auttavat sinua ammatinvalintaan liittyvissä. Toiminnallisesti vuosi oli hyvin työntäyteinen.


Kaupungin oman palvelutuotannon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit